SC Emmeloord E 3 - Genemuiden E2

Zaterdagochtend om 07:45 moesten we verzamelen op de parkeerplaats van SC Emmeloord. Iedereen was keurig op tijd, ondanks dit vroege tijdstip. Ibrahim kon wat uitslapen, want hij had zich afgemeld vanwege het offerfeest. Maar met 9 man konden we vertrekken naar Genemuiden.
Helaas hebben we van Sam afscheid moeten nemen, hij voetbalt nu bij SC Emmeloord E1. Heel veel succes bij de E1. We mogen wel een nieuw teamlid verwelkomen en dat is Sophie, die is overgekomen van E2. We hopen dat je je snel thuis voelt in dit prachtige topteam.
Genemuiden heeft een heel mooi complex, maar dan is het wel jammer dat we moesten voetballen op een heel matig kunstgrasveld, of eigenlijk tapijt. Desondanks zagen we wel kansen, want Genemuiden staat samen met ons met nul punten onderaan.
Wederom hadden we te maken met hele grote jongens, maar met vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd.
Na ongeveer 1 uur voetballen was de wedstrijd afgelopen. Gelukkig scheen de zon nog steeds. Over de uitslag zeg ik niet, we hebben verloren. Wouter heeft nog een goal gescoord.
Al met al waren we ook weer op tijd thuis.  Graag had ik een spannend verslag over de wedstrijd willen schrijven, maar dat zit er helaas niet in. Wel complimenten aan de jongens en dame, ze bleven strijden en probeerde te voetballen tot het einde. Helaas zat het er dit niet en was dit team 2 maten te groot.