Verslag SC Emmeloord E3 - SC Bant E1

Zaterdag aan het begin van een zonnige middag, moesten we om kwart over elf verzamelen bij SC Emmeloord. We moesten tegen E1 van SC Bant. Jammer dat we een paar teamleden misten.  Jeremiah was nog op vakantie, en Matijn is nog steeds geblesseerd. We hopen dat ze er volgende week weer zijn! We hadden er weer zin in! Toen we de tegenstanders zagen dachten we: We gaan er weer voor, en we maken vast wel een kans met ons team!
Dat verliep een beetje anders…..

In de  eerste helft werden er vier gescoord door onze tegenstander.

Wij hebben veel kansen gehad, het zat ons gewoon even niet mee!

Maar wij hebben gescoord, en daar waren we heel blij mee.

Het begon met de mooie voorzet van Ibrahim naar Nick maar die schoot jammer genoeg tegen de keeper. Maar toen kwam de tweede kans, de bal belande  in de voeten van Sophie en die trapte de bal er met de voorkant in. Eerste doelpunt was binnen!

In de tweede helft kregen we nog twee doelpunten tegen. Maar we gingen er toch tegenaan, want we zijn vechters, en we blijven vechters, ook al werden we wat moe. Bij een aanval van onze tegenstander was er een handsbal, en kregen wij een penalty. Koen mocht deze penalty nemen.

En hij scoorde! In de hoek!

Uiteindelijk werd het 2-6, maar wat hebben we met elkaar weer goed als team gespeeld, ook door onze goede en enthousiaste trainers!