Delfstrahuizen E 2 - Sce E2 5-3

Vandaag stond bekerwedstrijd tegen Delfstrahuizen op het programma.
Nadat we 20 minuten zaten te wachten op sportpark,kwamen we erachter dat we bij Oosterzee moesten voetballen.
Daar aangekomen hadden we weinig tijd voor een warming up.

De tegenstanders bestonden uit grote jongens en we wisten dat het fysiek zwaar zou gaan worden.

De eerste helft was dan wennen en aftasten van onze jongens. We probeerden de bal snel te spelen en dat ging redelijk. Fysiek werd erin gebracht door de jongens van Delfstrahuizen.

We kregen een corner. Deze werd op een super manier uitgevoerd zoals door Johan getraind afgelopen maandag. Sadetdin scoorde de 0-1=

Ons verdedigers speelden zeer goed al was het heel zwaar voor ze. Nadat de verdediging de bal naar Jimi schoot, speelde hij de bal in 1 keer door naar Yesser die de 0-2 scoorde.

Iedereen deed ontzettend zijn best op de voorsprong vast te houden tot aan de rust
Die is echt een compliment waard hoe de jongens er voor streden.

In de 2de helft ging Delfstrahuizen nog fysieker spelen en binnen no time stond het 2-2.
Onze jongens valt niks te verwijten.
Na een corner scoorde Jorrit de 2-3.
We dachten nu wel dat we de wedstrijd in onze broekzak hadden.

Maar het was Delfstrahuizen die met hun laatste krachten begon de smijten en zo de achterstand ombogen naar een 5-3 voorsprong. Dit was ook de eindstand.
Namens de technische staf wil onze toppers een groot compliment geven hoe er vandaag gevoetbald.
Deze keer helaas verloren, maar gezien ons voetballend vermogen vandaag is er genoeg perspectief voor de volgende wedstrijd. Grote klasse mannen!!!