3 okt 2015. Sce F1 - tonego F1 2-3

We hebben 4 x gescoord en met 3-2 verloren.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Maar. Stean was geblesseerd en kon maar even spelen, daarna hadden we geen wissels meer. Met een ongelukkig eigen doelpunt kwamen we vrij snel achter en dus moesten we vol aan de bak. De hele eerste helft knokten we er echt voor. Maar dit was een net niet dag. Vrijwel geen bal werd echt lekker geraakt en alles ging net verkeerd.
Mijn timer ging na 20 minuten af toen Jazzley de bal lekker raakte en net in de laatste seconden van de eerste helft nog 1-1 maakte.
In de tweede helft gingen we lekker verder, maar zonder wissel begon het steeds moeilijker te worden. En toch frommelde Hugo de 2-1 er nog lekker in. Daarna was de koek op. Sverre stond op een gegeven moment alleen tegen 5 spelers te verdedigen. Drama. Maar goed. Zelfs toen kwamen we nog door pech gelijk want Juul zag een schotje aankomen en stond klaar om dat rollertje op te pakken toen een speler van ons de bal nog van richting veranderde en ons 4e doelpunt maakte. 2-2.
Hierna hebben we alles op de aanval gegooid en dat resulteerde nog in wat kansen, maar helaas voor ons lieten we een spelertje van tonego vrij schieten en daar kon de goed keepende Juul niets tegen doen en in de blessure tijd maakte tonego 2-3.
Normaal hebben we 10 man. Door omstandigheden is dat 9 man geworden. Als je dan een geblesseerd heb merk je dat 2 x 20 minuten zonder rust te veel is en mis je je twee wissels echt. Maar we hebben echt goed gevoetbald tegen een team met twee zeer sterke spelers en vandaag ontbrak het ons echt aan geluk en dat was pech. 😃😃😃😃