verslag wedstrijd SCE E1-Ens E1

Op een zonnige herfstochtend op 3 oktober voetbalde het voltallige team van SCE E1 een mooie wedstrijd tegen Ens E1. Tot dat moment  was Ens de koploper in de competitie.

Vanaf het begin van de wedstrijd had SCE E1 het overwicht en zette, door goed voetbal, flink druk  op Ens. Hierdoor kwam Ens niet in het spel. Goed samenspel  door het team leverde voor SCE twee doelpunten op, namelijk één goal door Nassim en één goal door Ibrahim. Aan het einde van de eerste helft lieten de jongens en Sophie de teugels wat vieren, waardoor Ens toch nog enkele goede kansen kreeg.  Maar door goed te verdedigen en het uitstekende keeperswerk van Jeramiah, leverde dit voor Ens geen doelpunt(en) op!
Ook bij de start van de tweede helft moest SCE weer even in het spel komen, waardoor het Ens
lukte om de 2-1 te scoren en hiermee weer aansluiting vond.  Om te voorkomen dat Ens gelijk zou
maken, zette SCE weer een tandje bij. Hierdoor ontstond, net zoals in de eerste helft , overwicht voor SCE. Uiteindelijk lukte het Wouter 5 minuten voor het einde van de wedstrijd de bevrijdende 3-1 te maken. Dit werd ook de eindstand.

Jongens en Sophie, jullie hebben weer laten zien dat jullie goed kunnen voetballen,  klasse hoor!

Om deze mooie wedstrijd nog eens weer terug te zien verwijs ik iedereen naar het filmpje
dat Rini weer heeft gemaakt, bedankt Rini !