10 okt SCE E5 tegen Flevoboys E10

Zaterdagochtend, een uurtje later dan gebruikelijk, om 9:20 verzamelen bij het hek van Flevoboys. Na verlies in de 3 afgelopen wedstrijden snakt het team naar een overwinning en is op volle sterkte aanwezig, inclusief nieuwe aanwinst Leron!
Na de warming up begint de wedstrijd goed, de verdediging met Storm, Recep en Julio blijkt direct te staan en uit de eerste kans van SCE volgt meteen een doelpunt van Chiara. Op het middenveld wordt door Jasmijn, Suze, Thiemo en Leron flink gestreden om de bal, de verdediging houdt goed stand en binnen een kwartier volgt na een kans voor Jayden, net naast, het tweede doelpunt van Chiara! Na diverse reddingen van Storm en een nieuwe kans op doel voor Chiara, naast, volgt daarna een 3e doelpunt van Ramon! Er worden twee corners afgedwongen door SC, maar zonder resultaat, waarna uiteindelijk Suze verantwoordelijk is voor 0-4! De verdediging blijft goed functioneren en er volgt nog twee maal een schot op doel van Chiara en mooie rebound van Jayden, helaas zonder success. Stand voor rust blijft 0-4.

In de tweede helft is er wat vermoeidheid te bespeuren bij SCE op het middenveld, maar verdediging blijft overeind. Leron dwingt eerst een corner af en weet na twee keer geblocked te zijn een 5e doelpunt te maken. Er volgen meerdere schoten op het SCE doel van Flevoboys maar Storm weet knap de 0 te houden. Aan het einde van de tweede helft  krijgt SCE weer meerdere kansen op doel en weet Thiemo uiteindelijk even voor tijd zelfs nog de 0-6 te maken!

Eindstand 0-6, erg goed gespeeld E5! Het team verlaat het veld met een goede vooruitzichten voor de volgende wedstrijd tegen Flevoboys E9!