Wedstrijd verslag zondag 4 mei 2014. Emmeloord 5 - Oldenmarkt 3. 7-4

Vandaag moesten we tegen de kampioen Oldenmarkt.
Deze jongens zijn ongeslagen kampioen geworden en hadden over het hele seizoen precies 9 doelpunten tegen.
In de uitwedstrijd hebben we daar kansloos met ik geloof 8-0 verloren.

Maar na de winterstop hebben wij al 7 wedstrijden achter elkaar gewonnen en 19 punten gehaald.  (Alleen gelijkspel tegen eoord 6)
We willen de resterende wedstrijden (3) nog winnen en trachten nog tweede te worden.

Vandaag begonnen wij echt ijzersterk aan de wedstrijd en we lieten Oldenmarkt niet in hun eigen spel komen.
Adil speelde ongekend sterk en scherp.
Buiten dat hij er zelf twee scoorde heeft hij zeker 2 of 3 assist gegeven en was zo goed dat aan het eind van de tweede helft de coach van Oldenmarkt kwam vragen hoeveel miljoen hij moest kosten.
Toch kwamen wij door ongelofelijk knoei werk door niet nader te noemen anti voetbal helden heel snel op 1-0 achter.
We noemen deze namen niet, zodat kinderen daar geen nachtmerries van krijgen. Gelukkig ging het later beter,
Maar goed.
Na dit ongelukkige " laat voetbal international zich rot lachen " moment hebben wij de messen geslepen en toen de scheidsrechter floot voor de rust stonden we met 3-2 voor.

Na de rust hebben Marcel en ik onze toch forse koppen bij elkaar gestoken
En hebben we samen een beslissing genomen die alleen top trainer coachen kunnen nemen.
We hebben ons samen vrijwillig gewisseld voor riduan en aissati en die wissels pakte bijzonder goed uit.
Na een enerverende tweede helft, waarin Farid keihard van achteren in het strafschop gebied onderuit gehaald werd en een vrije trap kreeg net buiten het strafschop gebied en waarin Oldenmarkt een strafschop kreeg bij een lichte schouderduw konden we met opgeheven hoofd Oldenmarkt feliciteren met hun kampioenschap en hun feliciteerde ons met de prachtige 7-4 overwinning en het feit dat we hun doelsaldo van 9 naar 16 hebben verhoogd.
Ze waren vol lof over ons goede spel en begrepen al niet dat wij van de onderste plaats naar de derde waren geklommen. Maar nu begrepen ze get en zeiden ronduit dat we absoluut de beste tegenstander waren geweest.
De doelpuntenmakers vandaag waren.

Adil 2 x
Farid 2 x
Karim 1 x
Mo 1x
Mootje 1 x

Man van de wedstrijd vond ik en ook onze tegenstanders heel duidelijk Adil.
Zijn tegenstander slaapt vanavond echt slecht en ziet een klein mannetje hem in zijn dromen links en rechts passeren en hij kon er werkelijk niets tegen doen.