SCE F1- Olympia F1

Een regenachtig dag en we moeten helaas ook nog Koen missen als verdediger die wel heel sportief met zijn gebroken vinger aan de kant staat om de jongens aan te moedigen. SCE F1 begint volop in de aanval want de jongens willen koste wat het kost deze wedstrijd tegen Olympia F1 winnen, er staat veel op het spel namelijk binnenkort kampioen worden. En dat wordt beloond na 11 minuten met een mooie doelpunt van Nick 1-0 voor SCE.
De jongens dachten natuurlijk we moeten minimaal 2-0 voor staan voor de rust. En ja hoor een paar minuten later Martijn die de bal vol in de doel schiet. Olympia lijkt geen kans te hebben tegen onze jongens.
En dan fluit de scheidsrechter voor rust even bijkomen een natuurlijk aan de stroopwafels van opa.
Na een korte rust begint de tweede helft. Het begint wat moeizaam Olympia lijkt fanatieker te spelen want die gaan vol in de aanval. Gelukkig hebben we Remco die een paar hele goede reddingen doet. Helaas Het kon ook niet anders Olympia scoort waardoor het 2-1 staat. De jongens schrikken hiervan denk ik want ze gaan vol in de verdediging om te voorkomen dat het gelijk spel wordt of nog erger verliezen. Tot onze opluchting fluit de scheidsrechter einde van de wedstrijd.
Eind stand: 2-1 voor SCE F1