Laatste competitiewedstrijd F1 Creil uit 17 Mei

Vandaag een spannende dag we moesten op bezoek bij Creil F1 welke twee punten onder ons stonden. Bij een gelijk spel of winst waren we Kampioen.
Thuis hadden we met 5-1 gewonnen dus we wisten dat het mogelijk was om te winnen van de uit de kluitengewassen mannen van creil f1
Een spannende wedstrijd en dat was ook te merken aan de spelers (en aan de ouders opa, en trainer coaches)
De wedstrijd begon rommelig SCE had gelijk twee kansen maar wist de bal niet in het doel te krijgen
De openingstreffer kwam van creil hun snelle en zeer sterke spits wist remco te verslaan 0-1
SCE probeerde de wedstrijd weer naar zich toe te trekken maar de echte vorm was er vandaag niet ,we konden de ballen voorin niet vasthouden zodat onze achterste linie maar sporadisch kon aansluiten creil hielt een aantal verdedigers achterin en hanteerde de lange bal naar hun spitsen  Koen Jeremiah Tamas en Mathijn hadden hier hun handen vol aan.
De wedstrijd bleef heel spannend dat vond de scheids ook dus gaf hij Creil een penalty??? Voor een vermeende overtreding gelukkig werd deze gemist
Nick/Nassim/Ibrahim&Wouter werkte hard om de gelijkmaker te forceren Creil had de nodige overtredingen nodig om dit tegen te houden maar een penalty voor ons werd hier niet in gezien?
En dan toch de gelijk maker 1-1  dit was gelijk de ruststand

Na rust bleef het spannend kansen over en weer al had Creil wel het beste van het spel
Na 10 minuten scoorde Creil weer 2-1 achter  dit was een klap voor de spelers van sce
Die wel weer alles gaven om de gelijkmaker te forceren we waren er ook dichtbij maar we kregen de bal er niet in
We hebben een record aan hoekschoppen gehad maar ook dat mocht niet baten
Vlak voor tijd scoorde Creil de 3-1 vlak daarna de 4-1 een voor de F1 ongekend aantal tegendoelpunten
Zo kwam er een eind aan een reeks van 9 wedstrijden waarbij de F1 ongeslagen was