Competititewedstrijd Nagele C1 - SCE C1 zaterdag 3 mei 2014

Competitiewedstrijd Nagele C1 - SC Emmeloord C1 Zaterdag 3 mei 2014

Vandaag afwezig Natan, Otis, Melvin, Merijn  de meesten met blessures.
Gelukkig konden we vandaag een beroep doen op Tigo van C2.
Dit was tevens de laatste wedstrijd waar we op zeker de punten moesten pakken, omdat
de nr’s 2,3,4,5, nog allemaal op het programma stonden.
Vandaag dan mar te hopen dat de inzet iets prettiger is om naar te kijken dan de wedstrijd van
2 weken geleden tegen CVVO.
Na 7 minuten na een afhankelijk wat rommelig begin van beiden kanten een corner voor SCE
Stefan neemt deze, maar de bal gaat gelijk achter de lijn. Even later een voorzet op
maat door Stefan, deze komt uiteindelijk bij Luuk en in de 9e minuut scoort hij de 0-1.
Dan een uitbraak van een spits van Nagele, de man komt een heel eind maar uiteindelijk wordt hij tegengehouden door onze verdediging. Een pass van Damian komt bij Mark de bal komt op het hoofd
van Luuk, maar de bal gaat via de lat over.
In de 19e minuut wordt de bal haar scherp aangespeeld op Han, deze loopt er mee weg en in dezelfde minuut rolt de bal na een schuivertje van Han het doel in 0-2 voor SCE.
Een pracht voorzet van Damian komt op de slof van Lucas, de bal wordt geblokt door tegenstander
en een ingooi rest. Lucas schiet de bal tot bij het doel  en met een afzwaaiend schot, mist Stefan
het doel. Via Mark en Lucas krijgt SCE een corner en in de 26e minuut via Stefan op Mark verdwijnt de bal op de paal en in de rebound maakt Luuk met een snoeihard schot de 0-3. Van afstand haalt Tigo nog even gezellig uit, en de keeper kan de bal nog maar net via zijn vingertoppen tot corner
verwerken. In de 33e minuut krijgen we weer een corner en het is dit keer Mark die de 0-4 aantekent.
Vlak voor rust ziet Luuk dan nog een bal tegen de paal ketsen, en Damian wordt ook nog even gevloerd, maar dit mocht allemaal bij deze scheids (was achteraf trouwens pas zijn 3e wedstrijd die hij floot). In ieder geval de ruststand is 0-4.

Gelijk in de 2e helft een bijna kans voor zowel Han als Mark.
In de 7e minuut wordt een overtreding in het penaltygebied geconstateerd, door de spelers en het
publiek, maar de scheids wuifde het weg, maar goed niet mekkeren.
Een voorzet van Mark belandt bij Stefan op de slof en wederom staat de paal in de weg
Inmiddels zijn we in de 17e minuut aanbelandt, en dan eindelijk weer een doelpunt dit keer is het
Mark die het keurig afrond 0-5 is een feit.
In de 19e minuut gaat er een meidenspits van Nagele vandoor , en ze komt ook nog tot een prima
schot echter de bal gaat over.  In de 24e minuut verslikt de keeper van Nagele zich door de bal los
te laten, en Stefan maakt van dit buitenkansje gebruik en maakt simpel de 0-6.
In de 26e minuut schiet het opeens in de rug van Stefan, en SCE moet met 10 man verder.
Nog een prachtige actie tussen Luuk, Damian en Han, maar de bal wordt dit keer wel gepakt
door de keeper van Nagele. Dan vlak voor tijd verdwijnt een bal van SCE via de lat het doel in,
maar je raad het al de scheidsrechter telt dit doelpunt niet. In ieder geval het blijft 0-6.
10 mei a.s. de zware uitwedstrijd tegen Oldemarkt, als we deze nou eens gaan winnen, zijn we na mijn
idee kampioen met een punt volgens mij ook al. Maar ja, dan zal iedereen het onderste uit de kan moeten halen, het is wel de laatste kans voor Oldemarkt, en die zijn de wedstrijd tegen SCE thuis nog
niet vergeten, en zij hebben bovendien na de winterstop nog niet verloren. Dus er tegen aan zou ik zeggen, moet in ieder geval feller en nauwkeuriger willen we Oldemarkt verslaan