Tiendorpentoernooi bij Flevo Boys inzake SCE C1.

10 dorpen toernooi  Zaterdag 24 mei 2014

Poule: SVM C1, Nagele C1, Tollebeek C1, Ens C1, Flevo boys C4, SCE C1

Voorafgaand aan deze wedstrijden was zaterdag ervoor nog voor de competitie
gespeeld SCE C1 thuis tegen Heerenveen C4, deze wedstrijd werd met 7-1 gewonnen,
en dit keer wel een kampioensfeestje in de kantine,
Afgelopen week is de wedstrijd tegen Oldeholtpade niet gespeeld op verzoek van SCE C1
Daarom werd de uitslag 4-0 voor Oldeholtpade.

Tien dorpen toernooi:

SCE C1 - SVM C1

De 1e wedstrijd moest SCE C1 aantreden tegen SVM C1, vooraf werden deze 2 teams
gezien als de favorieten.
Een pracht voorzet van Chris komt bij Merijn, met dat hij wil schieten, wordt zijn schot
geblokt door een verdediger van SVM , er zijn gaandeweg de wedstrijd voor beide teams weinig kansen op een doelpunt. SCE had maar liefst 5 reserves, een grote luxe kun je wel zeggen.
Een goeie pass van Luuk komt bij Ian, deze schiet hopeloos naast het doel.
Luuk wordt vervolgens neergehaald,  Melvin neemt de vrije trap en via de hand en de lat gaat de bal
er niet in. Een aantal corners volgen op rij voor SCE Tim schiet de bal het veld in deze komt bij
|Merijn, deze verslikt zich, en Mark krijgt nog een kleine kans op de openingstreffer. SCE is wel de beste van de twee maar als het fluitsignaal klinkt is de brilstand een feit 0-0 jammer.

SCE C1 - Nagele C1

In de 2e minuut krijgt Nagele een vrije trap , maar Tim vangt met gemak.
Ook deze 2 teams zijn weer aan elkaar gewaagd, 2 vrije trappen vlak voor penalty gebied
leveren geen doelpunt op , ook deze wedstrijd eindigt in een 0-0- stand, en nu maar hopen
dat in de volgende partijen er iets harder gevochten gaat worden, want het oogt niet echt super,
en dan zeg ik het netjes.

SCE C1 - Tollebeek C1

Een pracht voorzet van Han komt bij Merijn, deze zet de bal voor op Luuk en deze schiet
subliem de 1-0 binnen in de 3e minuut. Voor zowel SCE als Tollebeek zijn er nog enkele vrije
trappen Merijn geeft nog een voorzet op Otis, maar deze schiet naast. De wedstrijd wordt
maar net gewonnen, met 1-0.

SCE C1 - Ens C1

Een pass van Koen komt bij Luuk en deze maakt in de 2e minuut de 1-0 voor SCE.
Een pracht voorzet dan van Luuk op Merijn, deze maakt voortreffelijk de 2-0 echter de
scheidsrechter heeft buitenspel geconstateerd., maar dat was niet zo. Een vrije trap genomen door
Chris komt via Luuk bij Mark een klutsbal volgt, de keeper verslikt zich en de bal zou bijna het doel
binnen vallen, echter de keeper hersteld net op tijd. Dan volgt een aanval van Ens, uit een ingooi gaat de bal mar net over het doel van SCE heen. Dan vliegt Merijn alleen op het doel van de tegenstander af
De bal lijkt iets te hard te gaan maar hij weet de bal binnen de lijn te houden en weet toch nog een voorzet te produceren, maar de keeper vangt de bal. Mark krijgt dan nog een kansje mar schiet net over.
De eindstand wordt 1-0, dit was dan eindelijk een goeie wedstrijd.

SCE C1 - Flevo Boys C4

Inmiddels zijn we aangekomen bij de 5e wedstrijd, er moest gewonnen worden van Flevo Boys C4, omdat Ens 10 punten had, en SCE 8 punten.
De eerste 5 minuten is SCE lekker aan het ballen, maar daarna neemt Flevo boys het initiatief over.
In de 9e minuut krijgt SCE een corner, Stefan neemt deze, komt echter niets uit.
Even later een vrije trap Stefan neemt en een verdediger weet de bal nog net tot corner te verwerken.
Vlak voor tijd een super voorzet van Chris op Stefan, deze haalt uit en de bal gaat maar net naast de goal.
Helaas werd de wedstrijd niet gewonnen het bleef 0-0, nu even afwachten of SCE de beste nr2 was van de 3 poules, helaas het was net te weinig, wel gek 2 wedstrijden gewonnen en 3 wedstrijden gelijk,
Dus niets verloren maar geen kruisfinales gewoon jammer, het was dan ook echt een bittere pil
die de spelers en toeschouwers moesten slikken.
Het is niet anders komende dinsdag de laatste competitiewedstrijd tegen Urk.
En zaterdag a.s. het Henk de Graaf toernooi, dan gaan we in de herkansing.
De tegenstanders op die dag zijn:  Urk C3, Urk C4, CVVO C2, SC Veenwouden C1, SVM C1.