Laatste competitiewedstrijd SCE C1 - Urk C3 dinsdag 27 mei 2014

Vandaag afwezig, Luuk moet bergrijden voor Kika, Damian, Otis.
In de wissel begonnen vandaag Melvin, en Robbie.

Denk je lekker op de tribune plaats te kunnen nemen, wordt je als C1 verbannen naar veld 2,
Wat een regen, maar geen gezeur de wedstrijd tegen Urk gaat gewoon door.
De aftrap was 19.30 uur. Merijn ontfutselt de bal van een verdediger deze wilde terugspelen
op de keeper, deze kreeg de bal niet onder controle en de bal komt terug in het veld, en Mark is er als de kippen bij, als hij mogelijk iets harder had geschoten, dan was de 1-0 een feit geweest, maar helaas.
Inmiddels zijn we in de 11e minuut belandt, een fout van de Emmeloordse verdediging met veel
uit positie staande spelers en een chaotische organisatie zorgt ervoor dat Urk  de 0-1 binnenschiet,
Ja dat was even een domper. Even later wordt Merijn getackled door een Urker dit levert SCE
Een vrije trap op, Natan neemt deze, levert echter geen resultaat op. Door keihard werken van Chris
verovert hij de bal en neemt de bal mee naar voren en passt uitstekend op Merijn, deze zet de bal
prima voor op Stefan in eerste instantie verslikt hij zich in de bal, maar komt toch nog tot een schot.
De keeper vangt de bal echter. Dan wordt Mark even neergehaald, en Chris neemt de vrije trap, maar
ook deze bal wordt gevangen door de Urker keeper.  Inmiddels zijn we in de 29e minuut, Merijn
geeft een sublieme voorzet op Mark  en met het koppie wordt de 1-1 binnen gekopt. Klasse.
Dan een super voorzet van Stefan op Han, maar deze doet er niets mee, wel een corner voor SCE.
Merijn en Mark hadden mogelijk een kansje op een doelpunt, maar het lukt niet.
Vlak voor tijd breekt Urk er nog even uit, en een Urker spits komt alleen op Tim af, maar ook
deze bal wordt uitstekend gevangen door Tim. De rust is 1-1.

In de 2e helft, komen Melvin en Robbie in het veld, en Han en Natan nemen plaats op de bank.
Inmiddels is het aan de zijlijn een grote sop partij, maar dat mocht niet deren,
SCE heeft uiteindelijk 6 ingooien op rij nodig, om de bal uiteindelijk bij Mark, dit levert een
corner op voor SCE. Na een overtreding door Koen krijgt Urk een vrije trap, Natan en Koen
moeten alle zeilen bij zetten om Urk de doorgang te beletten. We zijn in de 23e minuut terecht
gekomen en dan vindt de mooiste aanval van dit seizoen plaats van Emmeloordse zijde, over
diverse poppetjes wordt de aanval zorgvuldig voorbereidt, de bal komt bij Mark, deze schiet op de keeper de bal stuit echter terug, en Merijn kan dan de bal vanaf 1 mtr voor het doel er zo in pissen,
maar weet zo kunstig als het klinkt de bal tegen de paal te krijgen, echt zonde en ongelooflijk, maar wel waar. Vlak voor tijd nog een beste voorzet van Han op Merijn, deze haalt uit, maar de bal vindt het zijnet. Urk kwam voor revanche tegen de thuis aangelopen 0-4 verlies tegen SCE, ze moesten het
echter doen met een gelijkspel. Het eindsignaal klinkt, misschien waren we iets beter, maar toch
knap dat je bij zulk onbenullig weer, nog zo de bal weet te beroeren met elkaar, sjapo leuke wedstrijd
om te zien. Tot zaterdag bij het Henk de Graaf toernooi.