Tollebeek E2-SCE-E2

Zaterdag 17-11  Tollebeek E2-SCE E2

Zaterdag toog de voltallige selectie van de E2 af naar Tollebeek De spelers waren  er vooraf al van overtuigd dat ze Tollebeek wel even aan de zegekar zouden binden.Dit zelfvertrouwen was vooraf gebaseerd op de stand op de ranglijst Immers stond tollebeek 6de  en SCE nam de 3de  plaats in op de ranglijst Alleen was het puntenverschil maar 3 punten de mannen moesten dus toch vol aan de bak
De opstelling:                                Lennart

Tristan                                                                                                                                  Idriss
                                                                                                                                                             Thomas(5de)

Djurre(C)

Mick                                                                                                                                                    Soufianne

Jesco

Zoals gezegd de mannen moesten vol aan de bak de eerste helft had SCE de overhand Wat ook vertaald werd in een geweldige goal van Soufinne  1-0 Kansen van Mick/Jesco/Tristan&soufinne troffen helaas geen doel. Geweldig om te zien hoe mooi er werd gecombineerd wat overigens extra moeilijk was Op het slechte veld van Tollebeek  Tollebeek had ook wel wat kansjes maar Lennart stond weer als een tijger te keepen en bleek niet te passeren. De tweede helft was een ander verhaal SCE moest alle krachten in zetten om de voorsprong te behouden. Tollebeek kwam een paar keer gevaarlijk door aan de hand van aanvoeder Djurre die weer heerste over het middenveld werd het een echte strijd de verdediging van SCE had de handen vol aan de aanvallers van Tollebeek Idriss/Thomas en Tristan moesten een paar keer handelend optreden en ook Mick en Soefianne verzaakten ook niet en vooerde hun verdedigende taken goed uit.
Helaas werd het na 10 minuten in de tweede helft toch nog gelijk keeper Lennart was kansloos na een bekennen lopje van de spit van Tollebeek Toch waren er ook weer kansen voor SCE helaas gingen deze er niet in De grootste voor Jesco maar de bal kwam voor z,n linker en de keeper van Tolelbeek kon deze bal net pakken  Eindstand 1-1
Voor de neutrale toeschouwer een geweldige wedstrijd om te zien al had SCE de wedstrijd in de eerste helft moeten beslissen Toch mooi om te zien hoe het team gestreden heeft en niet opgaf al met al een terechte eindstand

Van: Molenaar, Dennis [mailto:Dennis.Molenaar@otis.com]
Verzonden: zondag 18 november 2012 23:23
Aan: verslag@scemmeloord.nl
Onderwerp: Zaterdag 17-11 Tollebeek E2-SCE-E2.docx