Wacker 3 - Emmeloord 4

Zondag 11 November 2012 Wedstrijdverslag Wacker 3 – Emmeloord 4 Uitslag: 1-0. Vandaag om 9:00 uur vertrekken richting De Wijk om half elf begint de wedstrijd. Het is een heerlijke herfstdag en beginnen zoals gewoonlijk met een lekkere warming up. We vroegen ons tijdens de warming up  af of de man met de bladblazer ziek was, want we konden het gras niet zien zoveel blaadjes lagen op het veld. We begonnen wacker aan de wedstrijd en zetten de tegenstander de eerste helft van de eerste helft aardig onder druk en krijgen ook de grootste kansen. Na deze periode gaat het met de kansen gelijk op en staat het in de rust terecht 0-0. We beginnen vol frisse moed aan de tweede helft en gaan er wel van uit dat we hier met punten weg moeten gaan. Het gaat de tweede helft weer gelijk op alleen maakt Wacker wel een goal en krijgen wij de bal er maar niet in. We hebben de tweede helft toch de meeste kansen gehad maar niet kunnen scoren. We moeten bij de senioren toch maar  invoeren dat wij net als de jeugd een penalty mogen nemen na de wedstrijd, kunnen we thuis vertellen dat we weer verloren hebben maar de penalty er wel in hebben geschoten. Volgende week thuis tegen Westerbork gaan we weer punten pakken, we spelen dan om 10:00 uur en dat is in ons voordeel want ze moeten om 6:30 vertrekken. Ik wil nog even onze trouwe aanhang bedanken dat ze ons vandaag weer kwamen aanmoedigen, hopelijk zijn ze er volgende week weer bij en dan zullen we laten zien dat we wel kunnen scoren.