Espel F1 - Emmeloord F2

24-11-2012 - Op een koude zaterdagmorgen, maar met een lekker zonnetje moesten de helden van F2 voetballen tegen Espel. Vandaag hadden we 1 gastspeler, Nick van F3, meegenomen. Nighel en Wouter konden helaas niet meedoen.
Espel is de nummer laatst in onze competitie, dus we gingen wederom voor een overwinning. Al gauw bleek dat onze F2 een maatje te groot was voor Espel, ondanks dat die erg hun best deden. Onze verdediging hield de kids van Espel goed tegen. Koen, Mathijn en Dani hadden niet veel te doen en om en om gingen ze mee naar voren om onze aanval te ondersteunen. We speelden goed over van Dani naar Sam en van Sam weer naar Nick. En Bram stond in de spits om de bal in het doel te schieten.
Het stond al heel snel 4-0 voor Emmeloord door doelpunten van Bram, Nick, en Sam. Bij ons opdoel stond als altijd onze Remco, die het erg koud had. Maar als er iemand van Espel er toch doorkwam, was Remco alert en hield de bal een paar keer knap tegen. We bleven druk houden op het doel van Espel. Ditmaal schoof Koen weer naar voren. Hij plaatste de bal naar Sam. Sam ging 2 man van Espel voorbij en schoot de bal knap voor het doel en daar stond Bram om deze hard in te schieten. Met de rust was het 7-0. In de rust gaf Remco aan dat hij ook wel wilde voetballen, want hij verveelde zich een beetje. Omdat Nick zich niet helemaal lekker voelde, ging hij op doel staan. Remco had inderdaad energie over, want hij scoorde direct na de aftrap na een goede pass van Dani. Mathijn speelt Bram in de voeten en Bram staat ineens vrij voor de keeper. Bram kon zelf scoren, maar hij was niet zelfzuchtig en speelde de bal naar Remco, die weer een goal scoorde. Uiteindelijk ging Remco weer op doel staan, want Nick kreeg steeds meer buikpijn.
De eindstand was een monsterscore 17 – 0. Doelpuntenmakers: Bram 9x, Remco 3x, Sam 2x en Nick 2x.

Volgende week vrij en dan moeten we thuis tegen Tollebeek.

Klasse jongens en dame. Het was weer leuk om naar te kijken.