Zondag 25 november 2012 Ruinerwold 3 – Emmeloord 5  -  1 – 4

1. Emmeloord 5        22
  2. MSC 3                    21
  3. Blankenham 1        20
  4. Ruinerwold 3          19

We staan nummer een, met een punt voor en met maar 3 punten voor op Ruinerwold. Om 8.45 vertrekken we richting Ruinerwold om daar om 10 uur te mogen beginnen op een zwaar veld.Er staat een flinke storm en met maar een hele korte warming up starten we niet slecht. Riaz goal, farid laatste man, peter voorstopper, moessie rechts en Bekir links achter. midden Hassan Mo en Suber en voor Hamza Hakim en Adil. En Brammetje begon met vlaggen. In de tiende minuut was er een uitbraak op rechts En Mo gaf een strakke voorzet over de grond  die Hakim knap binnen tikte. 0 – 1
In de 18e minuut kregen wij ter hoogte van de middenlijn een vrije trap. Peter nam deze vrije trap en gaf een lange bal op Mo die hem echt ala Injesta aannam en met een prachtige pass tussen twee spelers door speelde hij Adil aan, die echt verwoestend hard de bal de bovenhoek in joeg.  0-2
Adil wisselde na zijn goal met Brammetje en ging de tweede helft verder vlaggen. In de 25e minuut scoort Ruinerwold tegen uit een zuiver buitenspel doelpunt, maar de scheidsrechter zag Adil
waarschijnlijk over het hoofd. (wij zagen hem trouwens ook niet vlaggen) 1-2 Door dit tegen doelpunt verloren wij een beetje de controle over de wedstrijd en we waren echt blij de rust zonder
verdere kleerscheuren te kunnen halen.

Als ik alle reddingen van onze keeper Riaz zou moeten opschrijven ga ik er absoluut een aantal vergeten, zoveel waren het er.
Ik roep Riaz op eigen gezag uit tot man of the match.
In de tweede helft waren er wel drie situaties dat spelers van Ruinerwold alleen op Riaz afgingen en elke keer redde hij op fantastische wijze. Om zijn keepers inzicht weer te geven. Afstand schot van Ruinerwold. Riaz doet zijn handen wijd en laat de bal naast lopen. De bal ging 2 centimeter naast de paal……. Dat is pas inzicht. De spelers van Ruinerwold waren echt verbaasd van dit inzicht, wij geschokt.

De tweede helft is Peter gaan vlaggen en met een nog hardere wind tegen begonnen we aan de tweede helft. Door de harde wind gingen wij veel meer tikken en speelde we Ruinerwold bij tijden echt zoek. Ruinerwold ging meer en meer de lange bal hanteren en dat was niet in hun voordeel. In de elfde minuut gaf Brammetje een voorzet/schot en de laatste man van ruinerwold kon niet anders dan de bal zelf in de goal slaan. 1-3Een van de mooiste kansen kreeg Hakim nog. Hamza speelde zich mooi vrij en gaf werkelijk een puntgave voorzet op zijn broer Hakim, maar die had waarschijnlijk even een wegtrekkertje, want hij miste het volledig lege doel royaal. Maar in de 26e minuut maakte Hakim dit weer helemaal goed door een prachtig snelle strakke voorzet van Adil binnen te pissen (Aldus Karim onze notulist.) 1-4 De rest van de wedstrijd hadden we zoals al geschreven door Riaz geen kind meer aan Ruinerwold.

We gaan wekelijks de topscoorders lijst bij houden.