Genemuiden Sc D3 – Emmeloord Sc D3 6 - 4

10-11-2012 -Na de super spannende wedstrijd (gewonnen) wedstrijd van vorige week tegen Staphorst stond vandaag niet een gemakkelijke opgave tegen Sc Genemuiden op het programma (ze doen goed mee bovenaan in de competitie).Al na 7 minuten lag de eerste doelpunt van Genemuiden in de goal niet lang erna via hands in het strafschop gebied viel de 2-0. Daarna kwamen de mannen van Sc Emmeloord los en via Mike werd de 2-1 binnen de touwen gescoord. Daarna ging het spel op en neer maar voor rust maakte Genemuiden de 3-1 en 4-1.Tijdens de rust even bijkomen . De tweede helft was in zijn geheel voor Sc emmeloord met name Shirley was deze tweede helft goed op dreef ze maakte de 5-2 de 6-3 en 6-4. Jongens en meisje hard gewerkt allemaal.