Competitiewedstrijd SCE C1 - Wolvega C1 zaterdag 17 november 2012

17-11-2012 -Vandaag stond de wedstrijd tegen de nr 8 Wolvega op het programma. Na de teleurstelling van vorige week, moest er vandaag wat gebeuren. In de 4e minuut is het Jason, die de 0-1 weet te voorkomen door de bal van de achterlijn weg te werken. Nog geen minuut later is het Wolvega die de bal
via de lat over ziet gaan. Een goeie voorzet wordt aan Luuk gegeven, maar deze bal was net iets te hard. De eerste 13 minuten houdt SCE goed stand, tot in de 14e en de 16e minuut door slordig verdedigen de 0-1 resp. de 0-2 wordt binnengeschoten. Toch laten onze jongens de moed niet zakken, Een goeie combinatie tussen Luuk en Stefan  komt niet tot de gewenste aansluit treffer. Dan wordt in de 20e minuut simpel de 0-3 door Wolvega binnen de touwen geschoten. Lucas maakt dan bijna de 1-3, maar de mooie boogbal belandt op de lat, Een pass op Luuk welke keurig stil wordt gelegd, komt bij Olav  deze schiet op zijn beurt, maar helaas belandt de bal naast de goal. SCE heeft toch regelmatig een paar flitsende acties, maar de afwerking
is er vandaag niet. In de 31e minuut komt een speler van Wolvega alleen voor Tim, maar deze maakt een voortreffelijke redding en een corner rest. Voor de rust nog een kans voor Luuk De keeper weet dit schot nog net te keren.
De 2e helft hopen we als toeschouwers op iets meer power, en nauwkeurigheid. In de 11e minuut wordt Olav getackled, Justin neemt de vrije trap, maar deze belandt helaas ook niet in de kist. Er is veel duw en trekwerk op het veld, maar SCE kan maar niet in hun normale doen komen, en in de 20e minuut maakt Wolvega hier gebruik van en schiet beheerst de 0-4 binnen de touwen. Even later wordt Luuk getackled, en Justin neemt opnieuw de vrije trap, maar dit leverde ook niets op. En zo makkelijk als het gaat, maakt Wolvega ook nog in de 25e minuut de 0-5. Dan vlak voor tijd komt de bal bij Justin, hij haalt nog eens vernietigend uit, en met een mooie boogbal belandt de bal in de goal, de keeper stond erbij en keek erna.
De 1-5 was daar. Daarna klonk het eindsignaal. En we moeten het ook dit keer doen zonder punten. Volgende keer beter, nu eerst komende Zaterdag een C1 uitje en een week rust, kunnen we er daarna weer fris en fruitig tegen aan toch. Ik kan er helaas niets positiever over schrijven