Olympia 28 C1 - SCE C1

10-11-12 - De eerste 18 minuten heb ik als trowe supporter niet meegemaakt, maar gelukkig was de wedstrijd Van mijn andere zoon in Genemuiden, dus het grootste gedeelte kon dan nog live  meegemaakt worden, Eerst even bijpraten, waarbij al snel bleek dat SCE al met 0-3 voor had kunnen staan, maar het was in ieder geval niet gelukt, want het stond nog 0-0 op het scorebord. Op de ranglijst stond Hasselt stijf onderaan met 0 punten, dus hier viel wat te behalen denk je dan. Het is de 18e minuut  mooi samenspel tussen Jason, Stefan en Mark, de bal komt uiteindelijk terecht bij   Bastiaan (die mochten we lenen Van B1) Deze haalt uit en de bal gaat net over. Ook bleek al snel, dat Damian ziek was en Jeroen had andere verplichtingen. Het oogt na 5 minuten allemaal wat rommelig , dan een pracht voorzet van Luuk op Bastiaan, deze schiet de bal naar Justin, deze haalt op zijn beurt weer uit, maar de keeper vangt de bal. De concentratie is op dat moment niet in erg grote mate  aanwezig, In de 28e minuut krijgt Hasselt een vrije trap, deze bal vliegt maar net aan het doel voorbij.

Even later maakt Tim een overtreding, met een penalty voor Hasselt als gevolg, deze wordt in de 29e
minuut benut en de stand is 1-0 voor Hasselt.  Olav geeft een goeie voorzet op Luuk , deze zet scherp voor op Bastian, deze schiet de bal in de 33e minuut binnen de touwen. Lekker 1-1. Weer is het Justin die een verdediger van Hasselt voortreffelijk weet te blokken,en brengt de bal bij Jason, deze wordt neergehaald, scheidsrechter vond het niets, een corner rest en daarna volgt tevens het rustsignaal.

In de 2e minuut van de wedstrijd, krijgt totaal onverwacht Hasselt een 2e penalty, wat er nou precies gebeurde is niemand duidelijk, maar de penalty wordt binnengeschoten 2-1 voor Hasselt. Het is Mark die een scherpe pass op Luuk geeft, ook deze wordt neergelegd en de vrije trap, die volgt, gaat er niet in. Op het middenveld verslikt Olav zich en een speler van Hasselt gaat alleen op Tim af, maar Melvin weet de bal nog slim tot corner te verwerken. In de 9e minuut komt wederom  de nr 13 van Hasselt alleen voor Tim, maar Tim weet de bal te pakken. In de 12e minuut krijgt SCE een corner, deze corner leidt tot niets, en dan voor de 3e keer op rij breekt een spits van Hasselt uit, en komt weer oog in oog met Tim, maar onze reddende engel, weet de bal nog met zijn vingertoppen over het doel te krijgen. In de 14e minuut weet Luuk de bal bij de keeper te ontfutselen en omzeilt hem en maakt netjes de gelijkmaker 2-2. En op het scorebord flitst het woord GOAL op In de 17 minuut geeft Irene een beauty van een voorzet op Justin, deze heeft de bal voor het inschieten, maar schiet huizenhoog over. Luuk gaat daarna met een soloactie vanaf de middellijn naar de keeper  toe, maar uiteindelijk vangt de keeper deze bal Dan een paar kansen achter elkaar voor Hasselt, maar ze weten niet te profiteren, er is steeds meer druk van de kant van Hasselt en 2 minuten voor het verstrijken van de officiele speeltijd krijgt Hasselt een corner , en door  gepruts in de achterhoede maakt Hasselt dan toch nog de 3-2. In de blessuretijd krijgt Olav nog een vrije trap voor de 11 mtr. Deze bal wordt  nauwkeurig geschoten en verdwijnt naast het doel,  Het fluitsignaal is een feit, en SCE is wederom de rode lantaarndrager van deze competitie, Niet om het een of ander SCE is ook een duidelijke penalty onthouden, neemt niet weg het was niet super vandaag, volgende keer beter. De spelers waren duidelijk aangeslagen na die tijd.