SCE 4 - Kragenburg

28-10-2012 Uit tegen Kragenburg. We begonnen met een goede warming-up. We hadden er allemaal zin om het verlies van vorige week weg te spoelen. Na een peptalk van de leider Jacob stonden we er allemaal klaar voor. We begonnen sterk aan de wedstrijd, na een 20 min spelen uit een voorzet een doelpunt voor kragenbrug. We hielden de moet erin en gingen vol er tegen aan. Tot de rust bleef het 1-0 voor kragenburg. Na de rust begonnen we weer sterk aan de wedstrijd na een 10 min spelen een mooie pass van Joop op Mourad die de 1-1 er in schoot. Een wel verdiende gelijk maker. Daarna kreeg Arnold de bal kon mooi aanleggen voor een schot op doel maar werd afgefloten door de scheidsrechter voor een vrije bal voor ons. Kragenburg kwam er ook nog een paar keer sterk uit. Na een 20 min spelen Rode kaart, stonden we nog met 10 man op het veld. Kort daarna een penalty voor kragenburg die schoten ze erin 2-1 kragenburg. Met nog een 15 min te spelen bleven we positief om er nog een gelijk spel uit te halen. Tot een 10 min voor tijd we nog een rode kaart kregen. En we verder moesten met 9 man. De ruimtes werden groter op het veld waardoor kragenburg nog een aantal kansen kreeg,  maar door goed optreden van onze keeper Barry werd er niet meer gescoord. Eindstand 2-1 Snel vergeten en door naar volgende week zondag thuis tegen Steenwijkerwold.