DESZ D3 - Sc Emmeloord D3

17-11-2012 - Het was mooi weer toen we moesten spelen tegen DESZ D3. We begonnen meteen goed en na 15 min werd de 0-1  door Mike gescoord. DESZ D3 draaide de knop om en niet veel later werd de 1-1 gemaakt, en met deze stand gingen we de ook de rust in. Na de rust gingen we weer verder niels maakte al na 5 min in de tweede helft de 1-2 de tegenstanders maakte opnieuw gelijk 2-2. Daarna door goed keeperswerk van leon werden verschillende aanvallen gepareerd. Christiaan maakte de 2-3 en weer werd de 3-3 gescoord. Dat kan gebeuren en alles werd ingezet om te  winnen. Rutger maakte fraai de 3-4 ,daarna door een e.d werd de stand naar 3-5 getild. Het laatste doelpunt van deze morgen werd gemaakt door Mike 3-6. Mannen dit was weer een mooie en  spannende wedstrijd met veel publiek op naar de volgende wedstrijd.