SVM VR1 - SC Emmeloord VR1

Na wat chaos: '' hoe laat ook alweer aanwezig?'' en een auto te kort die we extra moesten halen (bedankt Erik en Marit), Reden we daarna naar Marknesse toe. Allemaal in de kleedkamer luisterend naar Edson kreeg Marit haar welverdiende fles wijn door middel van een weddenschap. Wat de weddenschap was blijft tussen het team en de trainer/leiders We begonnen met de warming up...

We moesten deze wedstrijd erg inkomen en daar nam SVM gelijk gebruik van. SVM kwam door de verdediging heen en scoorde in de tweede minuut al. We moesten '' wakker worden'' werd aan de zijlijn geschreeuwd. Wat alerter zijn en met druk zetten. 

Ageeth draaide goed haar '' vrouwtje'' voorbij en schoot de bal naar Dominique. Ook Dominique draaide goed weg en schoot op het doel. Helaas was hun keeper ook erg alert vandaag en had hem te pakken.

Marisca gaf de bal hoog richting de 16. Rosan rende met haar volle snelheid er op af en was tegelijk met de keeper van SVM. De keeper kreeg de bal en daardoor kon helaas Rosan niet een poging tot een doelpunt maken.

We gingen meer druk zetten en creëerde veel kansen. Maar er in? nee dat wouden ze niet. We werden sterker maar er moest nog heel wat gebeuren. We speelde veel aan de kant van Marknesse wat uiteraard een goed teken was.

De trainingspakken en handschoenen gingen langs de zijlijn aan. BRRR wat werd het koud ineens. SVM ging meer druk zetten dus ook wij moesten weer een stapje harder. Gelukkig kwam er geen bal door de verdediging heen.

Mooie bal van Carla naar Lyndsay naar de 16. Maar weer was de keeper op dreef. Ze had hem voordat Lynsday een poging kon doen. Ondertussen ging Ichelle de laatste man er uit In verband met misselijkheid en werd Marisca als laatste man gezet. dat was spannend! Dit hadden we nog niet eerder gezien in de voorgaande wedstrijden.

''rust'' 

Gelijk een kans in de tweede helft voor Lyndsay. Helaas had de keeper hem alweer. We begonnen fel aan de tweede helft met het motto '' we moeten dit winnen'' ! Ondertussen werd er mooi en goed overgetikt. Dat wou vandaag wel erg goed. 


Vrije trap voor SCE, Marit neemt hem mooi strak over de grond. De bal kaatste terug in de voeten van de tegenpartij en ging weer richting de andere kant.

Weer veel kansen voor ons en mooie combinatie's. Het samenspelen en overtikken ging erg goed. Nu de doelpunten nog. En daar was Marina. Die verlost ons van de 1-0 tegen en maakt het gelijkspel samen met Dominique. Dominique gaf de bal voor vanaf links nadat ze haar tegenstander had uitgespeeld en Marina maakte het af met links in de hoek!

De 1-2 viel daarna al vrij snel. Marisca schoot van een afstand hard en hoog over de keepster heen. Het voelde weer zoals het hoorde.  We stonden weer voor!  Maar SVM liet het er niet bij zitten. Ze zetten weer wat meer druk en creëerde een kans. Gelukkig hebben we Deborah op doel en hoefde we ons geen zorgen te maken. 
NU WIJ WEER! EEN STAPJE HARDER..

En ja hoor.... Marina legde de bal een stukje terug waardoor Lyndsay de ruimte had en hem hard en hoog in de hoek speelde! De keepster kon er niet bij en daar was dan de 1-3 !
We kregen nog een paar kansen met de poging van Dominique het leukst. Marina legde de bal voor Dominique neer en Dominique probeerde te scoren met een '' hakje. Helaas precies in de handen van de keeper.

Het fluitje ging.. En dit betekend dat we na 9 wedstrijden nog steeds ongeslagen aan kop gaan en de volgende wedstrijd de laatste is voor de winterstop tevens dus de wedstrijd voor het Winterkampioenschap! En wij hebben wel zin in een feestje! 1 december thuis tegen Kuinre, 12:30!