sc emmeloord d2- staphorst d4g

17-11-2012 - Na drie nederlagen op een rij,moesten de mannen van sybold marcel en edwin nu maar eens weer 3 punten te gaan pakken, en wel tegen staphorst d4. Op het hoofveld, met een prachtig zonnetje en veel publiek, kon er eigenlijks niet veel mis gaan vandaag. Het begin was het aftasten van beide teams, met niet al te veel grote kansen. Na 20 minuten stond er zelfs nog een 0-0 op het scorebord, terwijl staphorst ergens onderaan bungelt in de competitie. Na 25 minuten is er een goede actie van Mike, zet goed voor en joey kan zijn grote voet er tegenaan zetten en eindelijk de 1-0 op het bord zetten. Staphorst baalt, moet ff bijkomen van deze tegenslag maar voor dat ze weer met hun ogen kunnen knipperen, krijgt emmeloord een corner, en het is wederom Mike die deze corner neemt, en hem panklaar op het hoofd van eelke legt en 2 minuten na de 1-0 is de wedstrijd bijna al beslist 2-0. Dit is tevens de ruststand. even een lekker bakkie thee in de kleedkamer, en even de puntjes op de i zetten door marcel. Wat Marcel gezegd heeft in de rust weet niemand, maar d2 kwam als een tornado uit de startblokken. Binnen 3 minuten was het van 2-0 ineens 4-0, en de wedstrijd was definitief gespeeld. Als het zo door ging zou de scheids de tel misschien wel kwijt raken. Na de 4-0 stokte het een beetje bij d2. Kansen waren er genoeg voor de mannen en vrouw, maar de bal wou er niet in. 15 minuten voor tijd kwam de intercity van d2 weer op stoom, en nu werden de kansen wel benut, het werd uiteindelijk 10-0 voor emmeloord, vooral de tiende goal van christiaan was een mooie aanval en geweldig afgerond door christiaan. Een matige eerste helft, gevolgd door een zeer sterke tweede helft van d2. Een dik verdiende overwinning voor sc emmeloord. Mannen en dame coaches en trainers gefeliciteerd top gedaan.