Nagele VR1 - SC Emmeloord VR1

29-09-2012 - We hadden weer mooi weer. Het zonnetje scheen en de temperatuur was goed te doen. Met wat spanning en zenuwen begonnen we aan de warming up. Het fluitje ging en Nagele had de aftrap. Na 3 minuten kwam een aanval vanuit onze kant! Ageeth kwam mooi voor de bal en schoot hem naar Marit, Marit gaf hem goed in Dodde haar voeten en Dodde speelde hem mooi naar Rosan. Rosan en Dodde gingen samen voor een één tweetje. Helaas kwam Nagele er tussen en konden zei het niet afmaken.
Nagele probeerde daarna aan onze kant te komen maar het was buitenspel. Ichelle gaf de bal daarna mooi naar voren. Dominique ging voor de bal en Ageeth probeerde hem af te maken op het doel. Helaas kaatste de bal op de keeper weer terug en nam Nagele hem weer mee. Daarna kwam onze eerste corner. Dodde nam de corner en gaf hem super mooi voor het doel Dominique probeerde hem er in te tikken maar helaas ging de bal naast het doel. (14min) Dominique schoot naar Marina, Marina schoot hem richting het doel maar helaas was hij naast. (16min) Nagele had de bal en greep hun kans. Gelukkig hadden we Marit die de bal mooi onderschepte en weer de 'goede' kant op liet gaan. (18min)
Nagele werd wat sterker en ze kwamen wat vaker op onze helft. Maar gelukkig was onze verdediging ijzer sterk en konden ze het niet afmaken! (23min)
Carla gaf een steekpass naar Rosan. Rosan liep goed naar binnen en schoot. Helaas kwam de bal net naast het doel. (24min) Ageeth werd neergehaald door de tegenstander. Dodde nam de prachtige vrije trap en ja hoor! Daar was hij. 0-1 voor SCE! Prachtig doelpunt van Dodde(25min) Nagele kreeg een vrije trap maar we hadden Annelies die er tussen kwam en de bal onderschepte. (28min) Nagele maakte hands en Marit nam de vrije trap. (34min) Marina gaf een mooie corner op de 16 Ageeth gaf hem een tikje naar Dominique en Dominique probeerde de bal in het doel te schieten. Helaas was het precies op de keeper. (37min) Dodde wou hem naar Rosan passen, maar dat ging niet want Nagele stond in de weg. Ze maakte een mooie schijnbeweging en ging haar tegenstander voorbij ze schoot de bal naar Irene die de bal mooi in het doel schoot! Daar was de 0-2!
Nagele had nog een paar kansen maar kon ze niet afmaken door de sterke verdediging van ons! Deborah had de eerste helft zo goed als niets te doen.. als reactie '' ik kan beter gaan zonnen, ik heb niet zo veel te doen''.(rust)

Na een praatje van Erik begonnen we weer aan de tweede helft. Zowel wij als Nagele begonnen fel en fanatiek. (49min) Dominique onderschepte de bal van de tegenstander en schoot richting het doel. Helaas was hij naast. (51min) Fleur rende met haar snelheid goed naar voren en schoot de bal naar Dominique maar Dominique werd in de weg gezeten door haar tegenstander. Marina greep haar kans maar die kon ze helaas niet afmaken. (54min) Nagele zette wat meer druk en werd wat gevaarlijker. Maar Ichelle hielt goed haar rust en liet ze er niet langs gaan. Ze bouwde het weer mooi en rustig op. Zoals we oefenen op trainen.Ook de rest van de verdediging bood zich goed aan. (59min) Carla gaf een mooie bal naar voren waar Marina stond. Marina liep goed naar voren maar en werd gefloten voor buitenspel. Wat het duidelijk niet was! (62min) Dodde gaf een steekpass naar Fleur. Die met haar snelheid weer naar voren liep en de tegenstander eruit. Ze gaf de bal voor aan Dominique maar de keeper kwam er helaas tussen. (64min) Nagele kwam weer aan onze kant maar onze verdediging liet ze er mooi niet langs en Ichelle speelde de bal terug naar Deborah om weer wat ruimte en rust te creëren. (67min) Dominique schoot op doel maar die ging helaas over. (74min) Marina kreeg de bal en nam hem mooi mee en speelde de tegenstander eruit. Ze schoot! Maar helaas ging de bal net naast. (78min) Ageeth werd weer neergehaald door de tegenstander. Weer een vrije trap. Dominique werd ingespeeld en ging langs haar tegenstander en probeerde met een steekpass de ball aan Irene te geven, maar de bal ging over de achterlijn. (83min) Dominique schoot op doel de keeper tikte hem nog net aan en we kregen een corner. Helaas kwam er geen doelpunt uit. (90min) Marit kwam mooi mee naar voren en schoot van een afstand op het doel. Helaas kon de keeper hem pakken. Toen ging het fluitje. De wedstrijd was gespeeld. 0-2. We hebben veel kansen gehad maar helaas niet allemaal kunnen afmaken. Gelukkig wel weer 3 punten en nu...... staan we wel verdiend op de eerste plek! 9 punten uit 3 wedstrijden.