Competitiewedstrijd SCE C1 - d'Olde Veste C2 zaterdag 13 oktober 2012

13-10-2012 -Vandaag moesten we nu eens punten gaan pakken tegen olde Veste, want we stonden naar 5 wedstrijden stijf onderaan. Aftrap 12.30 uur. Het is de 4e minuut van de wedstrijd, Stefan geeft een pracht pass op Olav, Deze haalt uit op zijn beurt, maar wat overbleef was een corner. In de 11e minuut krijgt SCE een vrije trap, deze wordt simpel gevangen door de keeper, omdat Luuk net zijn
voet er niet tussen kon krijgen. In de 13e minuut komen er 2 spitsen van Olde veste op onze verdediging af, deze konden de bal niet stoppen, en met een prachtig diagonaal schot belandt de bal in de linkerhoek 0-1. In de 12e minuut tuint Koen er in, en wederom is het raak voor Olde Veste 0-2. In de 14e minuut wordt Mark gemangeld, een vrije trap voor het penalty gebied wordt genomen door Justin, de keeper weet maar net redding te brengen, uit de corner die daarop volgt voor SCE, wordt hands geconstateerd in het penaltygebied van Olde Veste . Olav neemt de penalty en de aansluittreffer was daar 1-2 in de 19e minuut. Dan even later komt de nr 7 van Olde Veste alleen voor Tim te staan, maar deze schiet nonchalant naast.  De verdediging kon geen vat krijgen op de snelle nr 7 spits van Olde Veste. Even later krijgt SCE een corner, maar deze keer brengt wederom de keeper redding. Luuk krijgt even later een kans, maar de bal gaat ver over het doel, zonde. 3 Minuten voor de rust een uithaal van een van de spitsen van Ode Veste, maar de bal ging via de lat over. Rust 1-2. Denk je dat SCE, het steeds beter onder controle krijgt, wordt in de 7e minuut, deze hoop genadeloos afgestraft, want Olde Veste scoort de 1-3. SCE krijgt een corner, en de bal vliegt binnen bj de tegenstander, helaas werd dit doelpunt niet goed gekeurd, wegens buitenspel.
Een ware scrimmage voor het doel van SCE, maar de 1-4 wordt niet gescoord, door veel kunst en vliegwerk. SCE krijgt maar spaarzame kansen en missen te veel schotkracht en slagvaardigheid
De wil is er wel bij SCE , maar de nauwkeurige aanspeelpunten  ontbreken en zo ook de zuivere passing. 4 Minuten voor tijd wordt het dan ook nog 1-4 door wel een zeer ongelukkig doelpunt, maar het was wel de keiharde waarheid. En zo kabbelde de wedstrijd naar het einde. Doordat de paal van het doel er stond, wist de 1-5 nog net voorkomen te worden. Jason geeft nog een
mooie pass op Niels, maar deze schoot niet zuiver. Dan is er het fluitsignaal en de 1-4 was een feit Nog steeds geen punten, maar goed we gaan door tot de eerste punten binnen zijn.