SC Emmeloord VR1 - VHK VR2

06-10-2012 - We begonnen de warming up met het zonnetje die er een beetje door kwam na een ochtend vol met alleen maar regen. We hadden een paar ´halfjes´ (zieken, blessures) maar dat mocht de pret niet drukken. We gaan er met volle 100 procent voor. We hadden als extra Suus die met ons mee voetbalde.
Beide partijen begonnen sterk aan de wedstrijd! (2min) Dominique speelde haar vrouwtje voorbij en schoot op het doel. Daar was de eerste kans al! Al vroeg in de wedstrijd. Helaas ging hij voor het doel langs en over de achterlijn. (5min) Marina schoot op doel helaas ging de bal over het doel. We speelden veel op de helft van VHK en zij hadden weinig te zeggen over het spel. Deborah kon weer lekker zonnen (13min) Iets te vroeg gezegd, Deborah moest een redding maken, omdat VHK een kans kreeg uit het niets! Gelukkig had Deborah hem(15min) Suus gaf de bal mooi voor het doel helaas kon Marina hem niet afmaken maar we kregen wel een corner! Marina nam de corner Dominique kopte hem. Helaas net over het doel! (20min) Ageeth gaf de bal in de loop mee aan Marina en Marina schoot. Helaas stond de keeper in de weg en bleef het nog steeds 0-0. (22min) Dominique speelde haar vrouw uit en gaf hem in de loop naar Ageeth. Ageeth schoot de bal maar helaas zat hij er weer in. Het leek wel of onze doelpogingen er niet in mochten net als vorige week. (24min) Weer kwam er een mooie actie vanuit onze kant. Suus passeerde 3 vrouwen voorbij en schoot de bal naar Marina, die schoot hem vervolgens naar Rosan en die schoot hem naar Dodde. Dodde probeerde te scoren maar helaas stond de keeper weer in de weg! (25min) VHK maakte hands, Dodde nam de vrije trap, VHK schopte hem uit en wij hadden een corner. Helaas werd er niks gedaan met de corner. (33min) Carla schoot de bal naar Marina maar helaas kwam er een tegenstander tussen. Maar die liet de bal gaan en Marina maakte het af! Helaas op de paal. (35min) Mooie opbouw vanuit Marit. Marit schoot hem naar Ichelle die hem vervolgens weer terug schoot, Marit schoot hem naar Dodde die hem vervolgens doorplaatste naar Dominique die vervolgens maar een klein tikje richting de hoek van het doel ging en ja hoor eindelijk daar was hij de 1-0 voor ons! (36min) Dominique kreeg de bal aangespeeld en nam de bal mee zij speelde weer haar vrouw voorbij en schoot hem naar ( zo als Edson altijd zegt '' brus'' ). Brus schoot hem en ja hoor daar was hij de 2-0! (39min) Dodde gaf weer een prachtige bal naar Dominique. Dominique gaf hem weer een tikje maar helaas nu kon de keeper er wel bij. (45min) Dominique kreeg de bal aangespeeld van Suus en liep mooi naar voren en ALWEER speelde ze haar vrouwtje voorbij. Marina deed super goed een stapje terug waarbij haar vrouw het niet zag en zij helemaal vrij stond. Dominique zag dat en schoot de bal door naar Marina. Marina maakte hem af! Daar was de 3-0! Super combinaties deze wedstrijd. Ook weer mijn complimenten voor de achterhoede. (rust)
Na een praatje van weer wat goede tips begonnen we weer aan de tweede helft. VHK begon fel en creëerde gelijk een kans maar ze konden hem gelukkig niet afmaken. (47min) Dominique nam de bal mee en speelde weer haar vrouw voorbij. Dominique schoot de bal naar Marina en die maakt hem weer super af! Daar was de 4-0 (60min) Marina onderschepte de bal van VHK. Carla nam vervolgens de bal mee en gaf de bal aan Dominique. Dominique probeerde hem af te maken hij kaatste terug Marina was alert en greep haar kans 5-0! Marina en Dominique waren erg op dreef en creëerde samen erg mooie kansen, 1 doelpunt voor Dominique en 4 voor Marina waardoor ze beide bovenaan de lijst van topscoorders komen te staan. . Ook de achterhoede hielt de rust en bouwde prima op naar voren. VHK zette af en toe wat meer druk en dat gaf in de (80min) hun voordeel. VHK scoorde. Het was 5-1. Ook wij creëerde weer wat kansen maar die gingen er helaas niet in. Daar ging het fluitje na 90min! Weer drie punten en nog steeds de eerste plek want alle overige wedstrijden in de competitie waren afgelast.
Liefs,
De vrouwen van SC Emmeloord