SC Emmeloord D2 - RKO D1

13-10-2012 - Vandaag stond er een topper op papier, namelijk emmeloord d2 tegen rko d1. Emmeloord 2 gespeeld 6 punten op plaats 2 en rko 2 gespeeld 4 punten op plek 3. Het beloofde een spannende pot te worden. De eerste helft, ging redelijk gelijk op zonder al te veel kansen voor beide partijen. Plots een uitbraak van rko en de goed keepende joey was kansloos 0-1. Emmeloord raakte niet in paniek en bleef goed in positie voetballen, maar d2 kon niet voorkomen dat de ruststand 0-1 was. Na rust een heel ander emmeloord. Vol op de aanval vol passie ging men ten strijde, en dat leverde al vrij snel de 1-1 op door een goal van eelke. Na de 1-1 ging het verder weer gelijk op met soms hectische momenten voor beide doelen. En dan 5 minuten voor tijd wordt julia weggestuurd en komt alleen op de keeper af. Ze wordt op de hielen gezeten door de beer van rko, maar julia houd haar hoofd koel en schiet de bevrijdende 2-1 binnen. De ontlading was groot langs de lijn ouders trainers leiders en zelfs de wisselspelers gingen uit een dak. Met gemak werden de laatste 5 minuten uitgespeeld, en zo werd er weer gewonnen door de mannen van marcel/edwin en sybold. 9 punten uit drie wedstrijden geeft een heerlijk gevoel voor de volgende wedstrijden. Klasse d2.