Emmeloord F2 - Nagele F2

27-10-2012 - De wedstrijd barste op deze koude ochtend los met 7 van onze spelers, geen wissels vandaag. De wedstrijd begon en Meije maakte door een prachtige actie al snel 1-0. Er werd goed overgespeeld, Sam kreeg een voorzet van Bram en scoorde ook. Er kwam wel wat reactie terug van Nagele, maar daar had de F2 verdediging geen problemen mee. Koen,Dani,en Mathijn werkten de bal weer netjes na voren, zodat Sam hem ditmaal er weer loei hard in knalde. Meije scoort vlot erna alweer door het goede overspelen van Bram en Sam. Dani maakte een hoekschop zoals het hoort en Mathijn scoort. In de rust was het al 6-0 . De tweede helft begint gelijk met een hoekschop voor sce, Dani neemt hem en ja hoor dit maal Bram die de bal  netjes in het hoekje werkt. En zo regende het doelpunten. Maar toch was de concentratie even weg bij  de verdediging van ons team en scoorde nagele 1 maal . Remco onze keeper had het rustig 4 schoten werden er gelost waarvan er 3 werden gestopt door onze topper!!! 11-1 werd de eindstand F2 super gespeeld jullie zijn goed bezig, een echt team vandaag weer!!!!