SC Emeloord 8- Ijhorst 3 5-2

28-10-2012 - Een prachtige middag, zonnetje windje, en dus misschien wel een mooie pot voetbal tussen het 8e nummer 3 op de ranglijst, en ijhorst de nummer laatst. Het moest dus op papier een makkie worden, maar alles en iedereen die het 8e een warm hart toedraagt kwamen bedrogen uit. Binnen 1 minuut een fout achterin bij emmeloord en de 0-1 was een feit. Misschien had het te maken met de klok die een uur teruggezet was. Daarna nam het 8e het heft in handen en 10 minuten later was het al 2-1 voor emmeloord. Daarna was de wedstrijd niet echt spectaculair om te zien, en waren sommige spelers van het 8e met hun hoofd bij feyenoord-ajax en ging men zelfs juichen toen de stand 0-1 voor de amsterdammers was geworden. De 3-1 viel vlak voor rust, en de winst was al binnen dacht men. In blessuretijd werd het 3-2 door weer een fout in de verdediging van sce. Na de rust werd het spel niet beter, en het was maar goed ook, dat ijhorst er helemaal niks van bakte, anders was het nog spannend geworden. Gelukkig voor het 8e werd er in de laatste 10 minuten nog 2x gescoord door emmeloord, waardoor de eindstand op 5-2 kwam. Een wedstrijd om heeeeeel snel te vergeten, wel 3 punten gelukkig. Donderdag maar goed trainen mannen, want ik heb wel mooiere wedstrijden gezien van jullie.