RKO F2 -SCE F2

29-09-2012 -Voor vandaag stond er voor de F2 eigenlijk geen wedstrijd ingepland maar  Door het toevoegen van een extra team aan onze competitie moesten we toch aantreden. Na een mooie tourrit door de polder kwamen we aan in Rutten De mannen en vrouw blaakten weer van het zelfvertrouwen en waren ook niet van plan Hun ongeslagen status vandaag weg te geven.
Vanaf het begin van de wedstrijd was ook gelijk te zien dat dit ook niet ging gebeuren We begonnen met onze vaste sluitpost Remco linksachter Dani rechtsachter Mathijn en aanvoeder Koen midmid  , Sam als rechterspits  Meije linkerspits en onze topscoorder Bram weer in de spits  Ibrahim begon vandaag als reserve SCE kreeg de aftrap en begonnen hartstochtelijk aan te vallen We kregen ook de ene na de andere kans Rutten beschikte over een goede keeper En het hele team van Rko stond ook voor hun eigen goal te verdedigen Het was dus een hele opgaaf om de bal tussen de palen te krijgen. SCE bleef gelukkig geconcentreerd spelen en bleef ook overspelen en op hun posities spelen Er waren weer mooie aanvallen te zien hieruit werd dan ook gescoord  voor rust had Bram er twee gescoord  rusttand dus 0-2.
Na rust ging de F2 door met aanvallen Bram scoorde z,n derde  daarna scoorde onze Tank Meije  de 0-4  Dani benutte een penalty 0-5 daarna scoorde Bram weer waardoor de stand op 0-6 kwam de moosite goal kwam op naam van Sam die vanaf de rechterkant nu niet een voorzet gaf maar de bal over de keeper van RKO krulde dit was dan ook de eindstand 0-7
Het was voor onze super keeper Remco een beetje een teleurstellende ochtend hij heeft maar twee ballen gehad dit kwam natuurlijk ook doordat Mathijn,Koen en Ibrahim de zaken achterin  goed voor elkaar hadden eigenlijk is RKO niet over de middellijn geweest.
Volgende week treffen we een veel sterkere tegenstander namelijk  Kuinre F1 welke met 10-0 van Nagele F2 gewonnen hebben waar wij in de beker met 3-6 hadde gewonnen