Old forward 2 - Emmeloord 4

29-09-12 - Old Forward 2- Emmeloord 4

Vandaag vertrokken wij  in onze nieuwe pakjes in etappes en naar Wilhelminaoord, om daar aan te treden tegen het tweede elftal van de plaatselijke trots Old Forward. Met leeftijd op de bank begonnen we niet heel scherp aan de wedstrijd wat enkele kansjes opleverde voor Old Forward. Maar  met het nodige kunst en vliegwerk bleven we achterin overeind. Na een minuut of twintig was er uit het niets een kaakslag voor Raymond van Beek wat hem een gele en zijn tegenstander een directe rode kaart opleverde.  Hierna moest alles van beide kanten even opnieuw opgesteld worden. Voor de rust aan beide kanten nog wat mogelijkheden mar geen doelpunten nog wel wat onnodig gepraat wat nog in een gele kaart voor Jacob resulteerde. In de rust besloten wij de mondjes dicht te houden en gewoon te voetballen. Zowaar leverde dit in de eerste minuten kans na kans op.  Met Mourad nieuw in de spits haddn we nu ook een afmaker in de zestien zo legde hij de rebound na een omhaal van Gerben beheerst in het netje. En na een goede voorsten van Reon Wijnand plofte hij de bal in een keer uit de lucht in de verre hoek. Old Forward besloot de laatste tien minuten achterin een op een te spelen hier haden wij het achterin best moeilijk mee. In in de laatste minuut maakte Old Forward handig gebruikk van gepiel op het middenveld en getwijfel achterin, zodat de eindstand 1-2 was. Al met al niet best maar wel de eerste overwinning van het seizoen. Volgende week om 10.00 thuis tegen Hoogeveen. tot dan.