SC Emmeloord VR1 - Espel VR1

De tweede competitie wedstrijd: het zonnetje scheen de lucht was blauw 3 punten kom maar gauw! we hadden de zon in ons gezichtje maar wel de aftrap. Met een goede warming up begonnen we sterk aan de wedstrijd net als vorige week. Espel had weinig te vertellen.
We probeerde de bal een paar keer goed voor te geven en met onze oefeningen op de trainingen met de corners kwamen we er elke keer dicht bij in de buurt. Rosan maakte mooie acties waardoor ze haar tegenstander er uit liep. De tegenstander werd moe en hielt haar niet bij. Rosan maakte daar gebruik van en gaf een mooie bal voor. Marina greep haar kans en liep erg goed naar het doel toe door hem glijdend af te maken. Daar was hij dan eindelijk na 20 minuten de 1-0! Espel had een paar kansen maar door onze sterke verdediging en keeper konden ze het niet afmaken. Tijdens de rust stelde Carla voor om de spullen van de geblesseerde Tessa aan te doen en als het nodig was nog een steentje bij te dragen! Niet iedereen was fit en een aantal geblesseerden maakte het dat we maar 2 wissels hadden in plaats van 5 wissels. De tweede helft begonnen we weer sterk Dominique speelde twee vrouwen plus de keeper voorbij en ja hoor daar was de 2-0! Espel zette wat meer druk maar door onder andere onze sterke verdediging kwamen ze er moeilijk langs. We wilde per se nog wat scoren en door Dominique lukte dat. Ze scoorde met een 'puntertje' vanaf de 16. 3-0.  Langs de kant werd er geschreeuwd en gejuicht. Daarna waren het nog een paar minuten bikkelen maar Espel kreeg geen kans. Het fluitje ging en we hebben weer 3 punten.