Competitiewedstrijd SCE C1 - VV Heerenveen C1 Zaterdag 15 september 2012

15/09/2012 -Vandaag was Ian ook weer terug in het veld, hartstikke mooi.
Het is de eerste 5 minuten aftasten, door beide teams.
In de 6e minuut  krijgt Heerenveen een corner, maar deze bal gaat aan alles en iedereen voorbij. Door een verdedigingsfout, dreigt de bal de goal in te gaan, maar wonderlijk genoeg blijft de bal over de achterlijn rollen, denk je dat de bal weg is, volgt toch de 0-1 voor Heerenveen
De jongens van SCE werken keihard, in 15e minuut een super pass van Niels op Luuk, deze
ziet geen uitweg en verspeelt de bal aan de tegenstander.  De 10 minuten die volgen zijn duidelijk voor SCE, de scheidsrechter wordt gezien als een voormalig boekhouder, waarbij hij wel veel voordeel geeft aan Heerenveen, aan die optelling kwam geen eind. Een prachtige aanval vanaf Niels naar Luuk en weer terug op Niels, deze geeft een mooie voorzet op Irene, helaas kon ze de klus net niet klaren. In de 30e minuut is er hands in strafschopgebied van Heerenveen, gek maar de scheidsrechter zag dit toch echt niet, en dan weer een flitsende combinatie tussen Niels, Luuk en Damian, Damian krijgt de bal net
niet onder controle en de kans is weg. De ruststand  is 0-1, er zijn nog kansen genoeg voor de 2e helft.

Justin komt het veld in voor Irene. In de 3e minuut wordt een verdediger van SCE afgetroeft en heel simpel wordt de 0-2 binnengeschoten. In de 4e minuut geeft Justin een pracht voorzet op Niels, deze
haalt op zijn beurt uit en ja wel de aansluittreffer is daar 1-2. Ian haalt nog eens vernietigend uit
op de goal van Heerenveen, helaas vliegt de bal over.  Mark gaat er even later met de bal van door,
hij wil de bal afspelen, maar de aansluiting was er dom weg niet, en hij besluit zelf te schieten, een ingooi rest.
In de 10e minuut 2e helft, moet Damian plaats maken voor Stefan
In de 15e minuut een prima pass van Mark op Niels deze geeft mooie voorzet op Stefan, deze
haalt uit en mist maar net de goal zonde. Maar dan gaat het fout. Denk je wederom net als bij de wedstrijd tegen Balk, we gaan zo meteen de 2-2 scoren, maar nee hoor in de 17e minuut is het weer
Heerenveen dat de 1-3 binnenschiet. Dan blijft het tot de 24e minuut 1-3.  Na nog een aantal beste reddingen van Tim, weet Heerenveen de 1-4 binnen te schieten. In de 28e minuut volgt de 1-5
en alsof het nog niet genoeg is, volgt de 1-6 ook nog, waar eerst de paal nog wel voor nodig was. Leek het na de 1-3 nog niet uitzichtloos, het kaarsje ging de laatste 15 minuten van de 2e helft toch
wel snel uit. Het is niet anders, maar de voetballers, en publiek hebben nu toch wel eens zin in een
overwinning, dus de volgende kans is a.s zaterdag uit naar Sneek. Blijf vertrouwen houden.