SCE C1 - Meppel C1

12-09-2012 - Competitiewedstrijd SCE C1 - Meppel C1 12 september 2012

De aftrap was 19.10 uur. We zagen het al lang, dit Meppel bestond uit allemaal  2e jaars spelers. Ze  waren een stuk groter als wij, maar dat hoeft niet altijd alles te zeggen. Na 4 minuten wordt een spits van Meppel in positie gebracht te scoren, Hij komt alleen voor onze keeper Tim en scoort beheerst de 0-1.In de 13e minuut is er wederom een spits van Meppel  weet Jason te omzeilen, en kan zo uithalen, maar hij schiet naast de goal, even later  weer een spits van Meppel, deze kon de bal er zo in schieten, want Tim stond er niet meer, maar deze schiet vervolgens op de paal, waarna alsnog de redding van Tim kwam. SCE kon maar geen grip krijgen op deze ploeg, en aangezien Tim al vele reddingen had verricht, mocht SCE blij zijn, dat ze nog niet verder achter stonden. Ondanks dit alles werkte SCE zich de ballen uit de broek. Een prachtige pass van Koen komt bij Luuk, maar de bal bereikt niet het beoogde doel.  Even denk je dat SCE toch wat meer op de helft van Meppel komt te voetballen,, maar in de 25e minuut wordt er vanuit een corner 0-2 binnen getikt, Tim zat er nog aan, maar de bal valt toch binnen. Het is Irene die zorgt voor een uitbraak, helaas stond er nog een verdediger van Meppel

en de aansluiting komt er niet, 2 minuten voor tijd  valt dan de 0-3 voor Meppel  gevolgd in de slotminuut de 0-4 dit is tevens de rust stand. Er moet wel gezegd worden, dat we vandaag een 3 tal basisspelers misten, Melvin, Stefan en Olav. Over de 2e helft valt niet veel beters te schrijven, want in de 4e 8e en 12e minuut vallen de 0-5, 0-6 en 0-7 binnen. Dit is gewoon een goeie ploeg, waar zeer moeilijk tegen te voetballen is, uiteindelijk wordt de eindstand 0-10, met natuurlijk dank aan alle spelers en invallers (Timo,Ashley, Natan) en vooral niet te vergeten de assistent coach Ton Sieljes, die vandaag z’n eerste prestaties kon laten zien, en

natuurlijk  ook bedankt Jans Popken, de vaste grensrechter sinds vandaag. Zaterdag hopen we beter tegen VV Heerenveen C1.