VV Nagele F2 -SC Emmeloord F2

15-09-2012 - VV Nagele F2 - SC Emmeloord  F2

Zaterdagochtend stond voor ons de tweede bekerwedstrijd op het programma En wel tegen Nagele F2.
We vertrokken naar Nagele met 9 spelers Ibrahim moesten we helaas missen, Hij speelde vandaag met de F1 mee die te weinig spelers hadden. Gelukkig was de F3 vrij  en waren Nighel en Wouter bereid om met ons mee te spelen. We begonnen de wedstrijd met veel zelfvertrouwen uit de trainingen en de wedstrijd van vorige week blijkt dat de F2 overstroomd van talent. We begonnen met Remco op de goal,Mathijn rechtsachter,koen laatste man,Dani linksachter, nighel midmid,Sam rechterspits,Bram in de Spits en aanvoeder Meije Linker spits. Wouter begon als reserve. Gelijk naar de aftrap zette de F2 druk op nagele met mooi combinatie spel werd nagele Met vlagen weggespeeld.  Dit resulteerde gelijk in een aantal kansen voor Bram,Sam en Meije helaas troffen hun schoten nog geen doel. De corners die hieruit voort kwamen waren ook erg gevaarlijk Dani krulde de ballen mooi voor de het nageler doel maar helaas kregen we de bal niet langs de nageler goalie.  Na 5 minuten was het dan wel raak Koen veroverde de bal op het middenveld  Paste de bal op maat naar de rechterspits Sam die de bal weer schitterend voorgaf Bram die als een echte spits voor de nageler defensie was geslopen gaf de bal met z,n slechte linkerbeen de laatste Tik 0-1 !! Een paar minuten later was het weer raak weer stond mooi samen spel aan de basis van deze treffer. Mathijn die weer als een pitbull stond te verdedigen veroverde de bal paste naar Dani die met de wreef de bal naar linkerspit  Meije   paste  Meij die  vandaag weer z,n oude schoenen uit de kast had gehaald(naar eigen zeggen omdat hij hier harder mee kon schieten) gaf de bal voor de nageler goal het is inmiddels wel bekend dat  spits Bram  Daar wel raad mee weet de bal werd mooi diagonaal in de linkerhoek geschoten 0-2 Wouter de topscoorder van de F3  ging nu ook meer naar voren spelen dit resulteerde gelijk in  een goal  een dieptepass van Koen werd door Wouter opgepikt en op zijn schot had de nageler goalie geen antwoord  0-3 We leken op een monsterscore af te gaan maar Nagele liet ook nog van zich horen Balverlies op het middenveld werd door Nagele bijna afgestraft De snelle Spits van Nagele kwam alleen op Remco af onze Keeper verblikte of verbloosde niet kwam goed uit en tikte de bal voor de voeten van de spits weg. Nagele bleef hierna nog een paar keer gevaarlijk maar SCE was de ploeg met de meeste kansen. Maar zoals het altijd gaat in het voetbal als je zelf de kansen niet benut ! In zo ging het nu ook nagele scoorde de 1-3 Keeper Remco kon de inzet van Nagele niet meer keren SCE liet de kopjes niet hangen maar stroopten de mouwen op Nighel paste de bal naar Sam die weer een mooie voorzet in huis had en het was natuurlijk weer Bram die zijn derde goal maakte 1-4 SCE bleef druk zetten en niet lang naar de 1-4 scoorde bram weer met zijn linker been De 5-1 nu kreeg hij de bal aangespeeld door Mathijn.
Na Rust was het wedstrijd beeld de eerste 5 minuten het zelfde SCE Domineerde en kreeg de kansen.
Misschien was het gemakzucht of omdat er wissels werden gedaan in de verdediging Maar SCE verloor  de grip op de wedstrijd het was Nagele die nu de Meeste kansen kreeg. Gelukkig hebben wij een betrouwbare Sluitpost  Remco die altijd geconcentreerd blijft Hij bleef dat nu ook en ranselde  de schoten van de nageler aanvallers voortreffelijk uit z,n goal. Maar goed zelfs Stekkelburg heeft niet op alle ballen een antwoord en ook Remco heeft Dat niet en nagele scoorde dan ook hun tweede goal  2-5
SCE stroopten de mouwen weer op en begon weer te voetballen een schot van Sam werd via een verdediger tot corner omgebogen . Dani kwam vanuit achter weer aangerend om deze te nemen haar corner was weer perfect Nighel kon de bal helaas net niet genoeg vaart meegeven zodat de  nagelergoalie  dit schot nog kon keren in de rebound kon Wouter de bal wel tegen de touwen krijgen 2-6 SCE had hierna nog wel wat kansen Meije schoot net naast en ook sam zijn schot ging net over. Maar de laatste goal van deze ochtend werd gemaakt door Nagele zodat de eindstand 3-6 werd.  Zaterdag spelen we tegen Flevoboys F4 voor de beker die ook alles gewonnen hebben Dus dat beloofd een spannende wedstrijd te worden. Maar als we de hele wedstrijd spelen zoals de eerste helft in Nagele Dan maken we een hele goede kans om ook deze tegenstander te verslaan