Delfstrahuizen D1 - SC Emmeloord D1

22-09-2012 - Vandaag moest sce d1 tegen Delfstrahuizen d1. Het begon al niet goed Roy was zijn scheenbeschermers vergeten. Op het eerste gezicht dachten we dat het een best wel makkelijke wedstrijd zou worden. Maar we hadden onze tegenstander onderschat. De wedstrijd begon eerst ging het heel goed soms een gevaarlijke kans. Toen ging het iets minder het werd 1-0 voor Delfstrahuizen en kort daarna volgde ook de 2-0 toen werd er een overtreding gemaakt op Wahil het was binnen 11 meter maar de scheidsrechter zag het niet goed hij gaf ons een vrije trap die ging mis. Toen floot de scheids af het was rust. Na wat peptalks van Bart begon de tweede helft. We stonden sterk na rust we voetbalden goed. Aan het begin van de tweede helft waren nog geen doelpunten gescoord. Toen kregen we een massa kans maar de keeper had de bal steeds met zijn vingertoppen de kans was over door een onnodig fluitje van de scheidsrechter. Toen was het rustig in het veld. Maar toen had Wahil een gevaarlijke kans hij hoefde alleen nog de keeper te passeren dat lukte toen was het 2-1 er werd gemopperd op de scheidsrechter door Delfstrahuizen met woorden zoals(….. …...).We hadden weer hoop gekregen maar het tweede doelpunt kwam er niet van. Toen floot de scheidsrechter af. We hadden hard geknockt dus Bart was tevreden. De eindstand was uiteindelijk   2-1.