Competitiewedstrijd SWZ Boso Sneek C1 - SCE C1 zaterdag 22 september 2012

22-09-2012 -   Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Sneek op het programma, na een aantal praatsessies
tijdens de trainingen, moest het duidelijk zijn, dat het roer om moest.
SCE komt goed uit de startblokken, In de 6e minuut een voorzet van Bastiaan op Stefan
Deze brengt de bal bij Irene , vervolgens komt de bal weer terug bij Bastian, deze haalt
op zijn beurt verwoestend uit, helaas ging de bal over, gelijk daarna een tegenaanval
van Sneek, deze aanval wordt in de kiem gesmoord door SCE, daarna krijgt
Sneek een vrije trap, deze wordt rechtstreeks op Tim geschoten, maar deze weet de
bal netjes tot corner te verwerken. In de 10e minuut wordt Irene gevloerd, de vrije trap
wordt door Lucas bijna omgezet in een doelpunt.  In de 14e minuut komt er een pass
op Bastian, maar deze kan  er net niet bij, als het gelukt was, dan was het gewoon een
doelpunt geweest, helaas. Dan even later weer een uitstekende bal door Bastian, 2 spelers
van SCE staan vrij, maar de scheidsrechter vlagt voor buitenspel.
In de 18e minuut komt een snelle spits van Sneek alleen voor onze keeper Tim terecht, maar Tim staat uitstekend te keepen, zodat de bal geen doel treft. In de 25e minuut wederom een spits
van Sneek alleen voor Tim , maar deze schiet naast. Dan is het ineens Bastian die alleen
voor de keeper van Sneek komt te staan, maar helaas deze bal gaat nipt naast de goal., echt zonde.
Gewoon een strijdlustig SCE, die iedereen doet verbazen, wat is het spannend, en wat zijn ze
lekker gretig. Rust 0-0/

Damian en  Stefan maken plaats voor Mark en Niels. Bastiaan wil dan passen op Irene, maar
deze bal was net te scherp. Een verdediger van Sneek wil dan de bal terugspelen op zijn keeper,
Deze zat er naast,en de bal hobbelde net naast de kist, zonde toch. Luuk geeft een beste voorzet op
Niels en deze weer op Irene, wordt uiteindelijk geen doelpunt.
Nu zitten we in de 10e minuut, Gelukkig was Olav er ook weer bij, en hoe verder de wedstrijd komt,
lijkt het dat SCE de openingsscore gaat produceren,  In de 12e minuut krijgt Sneek vrije trap
na een vermeende voetfout van Olav, dit keer is het een vangbal voor Tim. De verdediging
stond prima. Een driehoekje tussen Bastiaan, Niels en Luuk leverde bijna een voorsprong op
voor SCE, maar de bal wil er maar niet in. Een super knal van Olav op de keeper van Sneek,
maar ook deze bal wist hij te pakken. Irene komt in strafschop gebied van Sneek en de bal
komt bij Niels, maar weer die keeper die redding brengt.
In de 25e minuut moet Mark alle zeilen bij zetten, en het lukt hem de spits van Sneek te
beletten te scoren. In de 27e minuut moet Koen als een gek achter spits van Sneek aan,
Hij kon hem net niet bij houden en moest lossen, en zo sneu als het dan ook is, weet deze spits
3 minuten voor tijd toch de 1-0 binnen te werken, wat vreselijk onverdiend. Dan is het de 32e
minuut en de scheidsrechter maakt een eind aan de wedstrijd, ontzettend jammer, wat hebben jullie hard gewerkt, een gelijkspel was zeker verdiend geweest, maar het was eindelijk weer een leuke