Flevo Boys E5 - Sce E2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Flevo Boys op het programma.

Op een nat veld begonnen we aan de wedstrijd. Afgelopen maandag hadden we een oefenwedstrijd glansrijk gewonnen met 12-1.
In de wedstrijd was dit wel een beetje te merken, want onze jongens begonnen niet scherp aan de wedstrijd.

Waar we de afgelopen wedstrijden de pannen van het dak voetbalden en we overladen werden met complimenten over ons positiespel, was vandaag niks van te merken.
Aan de inzet van onze jongens lag het niet. We noemen het maar een collectieve off day.

De wedstrijd konden wij niet ons spel spelen en daardoor werd het in de eerste helft 2x gescoord door de tegenstander.
We probeerden het wel, maar het lukte vandaag bijna niks.

In  de tweede helft was eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste helft. Weinig felheid, niet scherp en onze passen kwamen niet aan.
Qua inzet was het wel goed, maar Flevo Boys liep uit naar 3-0.

Jimi scoorde nog wel de 3-1 en even dachten we dat we de wedstrijd nog konden kantelen. Met alles op de aanval scoorde Flevo Boys uit een counter de 4-1.
Letterlijk kregen we vandaag de deksel op de neus.

De eerste verliespartij van de competitie is een feit en helaas hoort dit erbij. Ik vind nog steeds dat we trots mogen zijn op ons team omdat na 8 competitie wedstrijden dit de eerste nederlaag is.

Aankomende week gaan we weer lekker trainen en ons richten op ons concurrent Ens. De technische staf zal proberen onze toppers weer scherp te krijgen.