Wedstrijd verslag van d.d. Zondag 9 februari 2014 Alcides t - Emmeloord 5 : 2-9

Wedstrijd verslag van d.d. Zondag 9 februari 2014 Alcides t  - Emmeloord 5  : 2-9

In verband met vlaggen en meespelen een wat summier verslag van de wedstrijd.
Prachtig weer om te voetballen.
Om 9 uur Marokkaanse tijd (9.15 uur Nederlandse tijd) verzamelde we ons bij sce om naar Meppel te vertrekken.
Met dertien man en 5 supporters vertrokken we richting Meppel ..
Het was in tegenstelling tot de schoffelpartij verleden week bij steenwijkerboys nu een uitermate
Sportieve wedstrijd.
De tegenstanders complementeerde na afloop ons team voor de vele goede voetballers die ons team heeft.
In vogelvlucht.
5e min. Adil 0-1
17e min een eigendoelpunt van Alcides 0-2
33e min een knappe pass van Aanvoerder Farid op Adil, die mooi 0-3 op het scorebord laat zetten

40e minuut kapt Karim een man uit in het strafschop en nog een en daarna nog een
En na zowat het hele bos omgekapt te hebben schiet Karim knap binnen. 0-4
In de tweede helft gingen we iets vrolijker met alles om.
Gevolg was dat Alcides wat meer kansen en scoorde 2 x. 2-4
Verder aan emmeloord kant scoorde adil nog een keer en zette zijn totaal toch mooi weer op drie doelpunten meer.
Het grappige aan dit doelpunt was dat het een extreem makkelijk doelpunt had moeten worden.
Op de doellijn kreeg Adil de bal en kon hem zo binnen tikken, maar dat vind Adil niet zo spannend en kapte hij eerst nog een man op de doellijn
 uit om hem daarna binnen te schieten. 2-5
Sportclub Emmeloord kreeg in de tweede helft een terechte strafschop en Mo Lamrinni onze vaste strafschoppen nemer gaf de kans aan Peter om ook weer eens te scoren.
Die buitenkans liet hij zich niet ontnemen en schoot de bal hard in het dak van de goal 2-6.
Moo Lamrini bedankt hiervoor. Dit waardeer in ten zeerste,,
Aisatti speelde een meer dan puike wedstrijd en scoorde 2 x. 2-7 en 2-8
Echt twee mooie schoten en met een beetje geluk had hij er 5 kunnen maken.
Karim maakte een echte spitsen goal, door goed op de keper door te lopen na een schot van Brahim. De keeper moest hem los laten en Karim tikte hem scherp binnen. 2-9

De strafschopnemer..
Mo Lamrini is aangesteld als strafschoppen nemer.
Vandaag weer een strafschop, maar mo liet peter de gelegenheid in de topscorers lijst te komen.