Espel F1 -SCE F3 0- 3

De jongens en meisjes van het SCE F 3 team staan in de ranglijst na 3 wedstrijden op de 2e plaats en Espel op de 3e plaats. Bij een overwinning kan SCE f3 op een gedeelde 1e plaats komen samen met VWC f2.
Goed samen spelen,zoveel mogelijk op je plaats blijven spelen en voor alle ballen vechten. Aldus het advies van Arnold de trainer.
Het was in ieder geval mooi voetbal weer en alle spelers hadden er zin in.
Direct na de aftrap zaten de Emmeloorders op de bal en al na een paar minuten spelen na goed samenspel maakte Jessley een mooi doelpunt 1-0.
Na 10 minuten spelen werd Espel iets
Sterker en vaker aan de bal maar de verdediging hield goed stand.
De Emmeloorders leken wat in slaap gesukkeld te zijn maar gelukkig na 12 minuten kreeg Emmeloord een vrije trap ,helaas net naast het doel.
In de 2e helft was SCE voornamelijk op de helft van Espel aan het voetballen.
Thijs de doelman heeft totaal 1 keer een Bal in zijn handen gehad.
Na 5 minuten spelen in de 2e helft scoorde Jessley zijn 2e doelpunt na hard werken van zijn ploegenootjes.
Het 3 e doelpunt werd door een penalty netjes ingeschoten door Bilal
De dames en heren van de F 3 hebben vandaag laten zien dat ze met sprongen vooruit gaan en goed geluisterd hebben naar hun trainer
Hard gewerkt een verdiende overwinning en zoals het er nu uitziet staat de ploeg op een gedeelde 1e plaats . Van mij kant ook een compliment voor de dames Fleur en Shanna Proficiat
De toeschouwers hebben een mooie wedstrijd bij een lekker zonnetje gezien.