Sce4

Vandaag stond de topper tussen Sce 3 en 4 op het program. Deze wedstrijd geeft altijd een extra dementie met zich mee. Toch trekt sce4 vaak de winst naar zich toe. Aan sce3 dus de taak om dit eens om te zetten naar winst. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd, aan sce3 merk je gelijk dat ze zich aanpassen aan de tegenstander, wie staat waar. Sce4 speelde gecontroleerd en de tegenstander kreeg hier geen grip op. na 20 min werd de wedstrijd een wedstrijd sce3 kreeg kansen maar miste kans op kans. Sce4 had maar 1 kans en scoorde meteen Het was Mourad. Nu moest de tegenstander komen en dit deden ze ook het werd 1-1. Het was bijna rust en sce4 kreeg nog een vrije trap en ja doelpunt Raymond v B.
Dit gaat sce3 tussen de oren zitten. na de rust een beter sce4, maar ja de tegenstander krijgt een penalty dus 2-2. Nu zet sce4 even aan en voor we het weten maken Jos en Gerben de 3 en 4 twee. De wedstrijd is gespeeld en sce4 maakt geen fouten meer, beide ploegen maken nog 1 goal, maar dit is alleen voor het scorebord.