Competitiewedstrijd SCE C1 - Ens C1 zaterdag 1 maart 2014

Vandaag stond de 1e competitiewedstrijd na de winterstop op het programma, en Ens
was vandaag de tegenstander . Op de bank begonnen vandaag Melvin, Jason, Merijn en Damian ook
Tim was er, maar hij is helaas langdurig geblesseerd, we konden vandaag een beroep doen Op Yari van de C2. Vandaag was Mascel Kroes onze grensrechter, Jans is op vakantie.

Het is de 2e minuut een verkeerde terugspeelbal van Ens belandt in de voeten van Stefan, deze bedenkt
zich geen moment en haalt uit, en de 1-0 was een feit.  In de 4e minuut krijgt SCE een vrije trap.
Luuk neemt deze en via een verdediger wordt de 2-0 binnengetikt.
De toon is gezet voor SCE.
In de 7e minuut krijgt Ens een corner, en Yari weet ternauwernood redding te brengen.
Even later breekt de supersnelle nr 7 van Ens door en zo snel als Chris is, dit keer kon hij
hem niet tegenhouden en met een snoeihard schot pegelt hij op de goal, maar wederom
weet Yari de bal te keren. Otis staat rechts voor in en wil de bal voorzetten, echter niemand biedt
zich aan, en deze kans ging verloren.  Een mooie actie tussen Han en Stefan en een schot op de
keeper van Ens, brengt niet de gewenste 3-0 op het bord. Het oog allemaal wat rommelig en soms
wat chaotisch. Otis zet de bal prachtig voor op Han, echter deze loopt te veel te pielen  en hij schiet
ver naast. Dan op het middenveld een prachtige combinatie tussen Otis, Robbie en Mark, een
wereldkans volgt Mark heeft de hoek voor het uitkiezen maar schiet naast. Ook Lucas geeft een
Mooie voorzet op Han, deze haalt uit, maar de keeper vangt de bal. Dan wordt Lucas onderuit
gehaald en hij is woest, maar weet zich ternauwernood te beheersen, klasse jongen was naar mijn inziens al een knappe prestatie je zo te kunnen inhouden. Tot 2x toe komt de nr 7 van Ens
voorin en weet de 2e keer een verdediger van SCE te ontwijken en maakt koelbloedig de aansluit treffer het is 2-1 en tevens wordt dit de rust stand. De verdediging met  name Koen stond als vanouds te verdedigen.

In de 2e helft komen Merijn, Jason en Damian en Melvin in het veld, Natan, Robbie Han en Otis moesten plaats maken.
In de 4e minuut krijgt SCE een vrije trap Luuk neemt deze, en de bal gaat loepzuiver het doel in
klasse doelpunt 3-1.
Weer een pracht combinatie via Lucas, Chris Merijn en Stefan, de laatste trekt de bal prachtig
voor echter de bal gaat aan alles en iedereen voorbij. En dan is het weer de gevaarlijke nr 7 die
weet te ontglippen, dit keer weet Melvin de man en bal te achterhalen, en weet SCE te behoeden
voor de 3-2. Lucas haalt even later uit op de goal van Ens de keeper veroorzaakt corner.
Een handsbal wordt geconstateerd door het publiek, de scheids wil er echter niets van weten,
Dan weer de nr 7 die uitbreekt, dit keer weet Melvin zijn been er tussen te krijgen met een vrije trap als gevolg vlak voor het penaltygebied. De vrije trap levert niets op voor Ens. In de 22e minuut krijgt Luuk de bal had af kunnen spelen , maar hij draait naar binnen haalt uit en jawel de 4-1 wordt binnengeschoten. Een pracht voorzet van Damian, maar niemand is voorin de bal aan te nemen,
10 minuten voor tijd maken Luuk, Stefan, en Koen plaats voor de bankzitters. Nog een superpass
van Damian op Han deze passt door op Merijn  en simpel wordt de 5-1 binnengeschoten in de 27e minuut.  Vlak voor tijd nog goeie pass van Otis op Han deze probeert nog speler te omzeilen en
schiet op de inmiddels lege goal, maar de bal verdwijnt in het zijnet. Het eindsignaal klinkt
en de eerste competitie overwinning na de winterstop is een feit 5-1 uitslag. Man of the match Stefan, en Koen. Volgende week thuis tegen Olyphia.