Vandaag stond er een oefenwedstrijd tegen een sterke tegenstander

Nassim(Sam)                                                                    Mathijn

Ibrahim                                                                             Nick

Wouter

Zoals gezegd een sterke tegenstander welke ook nog eens fysiek sterk was
Het was een mooie wedstrijd vooral in het begin had SCE ruimte voorin
Helaas kon dat niet uitgebuit worden.

Aan de ander kant hadden onze verdedigers het druk Mathijn Sam en Nassim kwamen maar sporadisch aan aanvallen toe en Koen moest veel rugdekking geven en kon ook minder doorschuiven om de aanval te ondersteunen als normaal, Remco was in vorm en kwam een aantal keren goed uit.
Het was Swift dat in de eerste helft op voorsprong kwam.

De tweede helft begonnen we met een 0-1 achterstand  de beuk moest erin maar dat viel tegen tegen een fysieke tegenstander we bleven wel mooi combineren
Ibrahim maakte met een mooi afstandschot de 1-1
De wedstrijd bleef spannend Nick zijn inzet werd gekeerd en ook wouter miste vandaag een mooie kans
Maar swift bleef ook aanvallen 5 minuten voor tijd maakte zij dan ook hun tweede goal
Dit was ook de eindstand  1-2

De laatste verloren wedstrijd van de F1 was op 21-september vorig jaar toen werd er met 4-3 verloren van Creil

Vandaag speelde we een goede oefenwedstrijd welke vertrouwen geeft voor de competitie welke volgende week begint