SC Emmeloord F3 – Veno F4

Vorige week ging de wedstrijd helaas niet door, maar vandaag mocht F3 eindelijk weer de wei in. Vandaag stond Veno F4 op het programma. Aanvoerder vandaag is Shanna. F3 begon heel fel en met name Jesley probeert, met veel energie, het Veno lastig te maken. De tegenstander heeft een paar grote verdedigers staan en het is nog niet gemakkelijk om daar langs te komen. Na 10 min schiet Stean hard op het doel maar de keeper houdt hem goed tegen. In de 15e minuut speelt Emmeloord een paar keer heel goed over en daarna komt de bal bij Jesley. Hij schiet de bal goed binnen en zo staat F3 met 1-0 voor. Marijn schiet ook nog eens goed op het doel, maar de keeper van Veno houdt wederom tegen.
In de 2e helft gaat SCE weer goed van start, maar de keeper van Veno blijkt  in vorm vandaag. Moussa speelt enkele spelers voorbij en schiet op doel, maar je raadt het al … de keeper redt. Na 10 minuten is het dan toch raak: na een goed aanval schiet Jesley de 2-0 binnen. Dit is tevens de eindstand. F3 kan de eerste overwinning van de voorjaarscompetitie in zijn zak steken! Uiteraard mag ook iedereen weer een penalty nemen na de wedstrijd. Mooiste goal hierbij wordt gemaakt door Bilal:  Hij schiet hard en hoog in het dak van het doel.