wedstrijdverslag F2 van 13-04-2013

Voor het begin van de wedstrijd was het de grote vraag of het team in staat zou zijn net zo'n goede wedstrijd te spelen als vorige week tegen Nagele. Dani en de jongens lieten zien dat het goede spel van de vorige week geen uitschieter was.  In de eerste tien minuten was dat nog niet te zien. Beide ploegen moesten
duidelijk hun krachten eerst aftasten. Rond de tiende minuut nam Dani een corner die door Wouter fraai werd ingekopt. Dus 1-0. Vanaf dat moment begon het bij Emmeloord te lopen. Nighell en Bram misten eerst nog een paar goede mogelijkheden. Bram maakte zijn misser snel goed. Met een bekeken afstandsschot vanaf de zijkant maakte hij 2-0. Op slag van rust maakte Wouter 3-0 en 4-0 na uitstekend samenspel waarbij eerst Sam en daarna Bram de beslissende voorzet gaven. Scheerwolde wist daar weinig tegenover te stellen. En kwamen ze al op de helft van Emmeloord dan stond er een hechte verdediging die geen
goals wilde toestaan. Direct na de rust maakte Bram 5-0 na enkele mooie combinaties. Wouter maakte ook 6-0 en 7-0. Bij de zesde maakte de doelman van de tegenstander een ernstige fout. Een paar minuten voor het einde wist Nighell na voorbereidend werk van Bram 8-0 te laten aantekenen. Dit leek ook de eindstand te worden. Bram dacht daar duidelijk anders over en maakte pal voor tijd 9-0. In de laatste seconden wist Scheerwolde toch nog te scoren. Dat doelpunt was hun graag gegund omdat zij hun nederlaag op een
sportieve wijze wisten te verwerken. Eindstand dus 9-1.