Competitiewedstrijd SJO HH'97 C1 (Hollandsche Veld) - SCE C1 zaterdag 6 april 2013

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma in Hollandsche Veld,
De eerste 5 minuten maakte de coach en trainer duidelijk, dat er flink fel gevoetbald moest worden.
SCE is dan ook veelal op de helft van HH97, een vrije trap van Olav verdwijnt in het
niemandsdal. In de 11e minuut weer een vrije trap door Olav,  hij neemt de bal rechtstreeks
helaas gaat de bal naast het doel. Een goeie pass van Justin komt bij Niels terecht, Niels was net
een stapje te laat, een goeie kans. Ook Lucas neemt de bal mee en zet voor op Luuk , deze kon
niet de 0-1 bewerkstelligen. De verdedigers Koen,Olav, en Melvin staan prima te ballen .
In de 21e minuut krijgt HH97 een vrije trap, waarop Tim uitstekend redt.
Onze jongens zitten er goed boven op, maar nu nog de afwerking. Er wordt een handsbal geconstateerd door de scheidsrechter en HH97 krijgt vrije trap, deze bal gat over de kist heen. Niels werkt zich
een apezuurtje  en wij denken aan een vrije trap als Niels onderuit wordt gehaald, maar er wordt weer niet gefloten, gelukkig hersteld hij snel. De rust is 0-0.
De betere pleog is duidelijk SCE, hopelijk krijgt het 2e helft een goed vervolg.

In de 2e helft maken Justin en Stefan plaats van Jason en Otis,
Het is dat in de 5e minuut als Olav een spits van HH(7 de bal afpakt, anders was de 1-0 voor HH97
een feit geweest. Even later maakt ook Mark plaats voor Jeroen.
In de 15e minuut, denk je de bal is gewoon voor Tim,  maar op onverklaarbare wijzen, laat hij de bal
door zijn handen glippen en wel zeer simpel wordt het dan 0-1. Echt jammer, Tim had tot op dat moment uitsluitend goeie reddingen verricht. SCE heeft dan even te veel last van losse handjes en
hierdoor krijgen ze steeds weer vrije trappen tegen.. Niels speelt de bal goed op de weg spurtende
Otis, echter na 15 seconden besluit de scheids te fluiten voor buitenspel, ik dacht al dat deze scheids
niet al te jong meer was en dus ook niet meer zo vlug met fluiten, maar ach ja.. Even later super
voorzet van Niels op Otis, deze trekt de bal voor  en een schot van SCE gaat net over de doel.
Wel een hele mooie actie. Dan HH97 een middenvelder neemt vanaf de middellijn de bal mee
tot in het penalty gebied van Tim, en weet zelf nog tot een schot te komen. Tim weet ternauwernood
de 2-0 te voorkomen, en de bal tot corner te verwerken, het is wat, als je met 5 man een speler niet
kan blokken. Luuk geeft nog een pass op Melvin, deze is echter net te laat en de bal wordt tegengehouden. Iedereen hoopt de laatste 8 minuten nog op de gelijkmaker, maar op het moment dat
we dit denken, gaat een bal van HH97 via de lat over.  Een paar minuten voor tijd, maakt Koen wel
een zeer nuttige overtreding, door een man naar de grond te werken, anders had deze zo door kunnen lopen. De aanvoerder van HH97 weet door veel hang en duwwerk met oa Olav een penalty te versieren.
De bal wordt geschoten, maar daar is Tim die de bal uitstekend weet weg te werken, de actie van de\
wedstrijd, terecht geen treffer, penalty was te goedkoop verkregen.
Niet veel later fluit de scheids de wedstrijd af. Goed gespeeld met name in de 1e helft, 1-0 verloren
van de nr 3 geen schande dacht ik, er had echter wel meer ingezeten.
Irene nog beterschap en allemaal tot zaterdag 13 april, dan gaan we er gewoon weer voor.