SC Emmeloord 1 wint met 3-0 bij Smilde’94

Mee blijven doen voor de prijzen betekende winnen van Smilde.
Het laag geklasseerde Smilde kon in het eerste onderlinge duel nog een puntje uit Emmeloord meenemen. Vandaag telde voor SC Emmeloord alleen de winst. Met goed voetbal creerde SCE de eerste 25 minuten veel kansen. Het vizier van de spitsen stond vandaag helaas niet op scherp. Toch kon aanvoerder Harm van Wieren met een goede schuiver de 0-1 aantekenen. Daarna ging SCE mee in het rommelige spel van de tegenstander. Na de rust probeerde SCE de druk op te voeren. Veel kansen voor Brahim Boundati, Dennis Lanters en Hans Langedijk.
Het was uiteindelijk wederom Harm van Wieren die de veilige marge wist te bereiken door de 0-2 binnen te schieten. Uiteindelijk kon Sjors Hendrikse nog voor 0-3 zorgen uit een goede actie van Hans Langedijk.
Al met al doet SCE nog mee voor een plek in de nacompetitie. donderdagavond om 20 uur wacht de thuiswedstrijd tegen Oldemarkt  en a.s. zondag de wedstrijd tegen koploper Dwingeloo