Tonego VR1 - SC Emmeloord VR1

Vandaag moesten we uit spelen tegen Tonego VR1. Er werd iets later afgetrapt omdat de wedstrijd voor ons uitliep en we speelden ook nog eens op een keihard enkelbrekend veld. Begin van de wedstrijd was een beetje rommelig maar Tonego kwam niet aan onze kant maar wij wel bij hun doel. Alleen scoorden wij niet. Keer op keer. Of de keeper stond in de weg of er werd naast geschoten. Aantal keer gevaarlijk geweest uit corners. Tonego mocht 1 keer schieten op doel maar die pakte Deborah.

Je kon merken aan Tonego dat ze moe werden. Wij bleven druk zetten en uiteindelijk viel het doelpunt dan toch! 1-0 voor Emmeloord door een doelpunt van Marina. Veel gebeurde er niet meer in de eerste helft.

In de tweede helft waren wij weer de betere ploeg was het niet dat de bal er echt niet in wilde. Tonego kwam ook steeds dichter bij ons doel maar die kwam niet verder tot onze verdediging. Die weer als een huis stond vandaag onder leiding van Ichelle. Maar in de laatste 10 minuten kreeg Tonego een corner. Door wat chaos in het 16 meter gebied kon een speelster van Tonego op doel schieten en die was raak. 1-1. We hebben nog geprobeerd om een doelpunt te maken daarna, zelfde geldt voor Tonego maar het bleef steken bij een 1-1. Eigenlijk hebben we verloren voor ons gevoel want we waren stukken beter maar die bal gaat er maar niet. Volgende wedstrijd misschien wat meer geluk!