Olde Veste'54 VR2 - SC Emmeloord VR1

Vandaag moesten we tegen het tweede team van Olde Veste'54. 14:30 was de aftrap in Steenwijk op kunstgras. En dat alleen al in het voordeel van ons want zo komt ons spel beter uit. Met een wat andere opstelling als normaal want Ichelle is geblesseerd en Dodde kon niet komen vanwege familieomstandigheden. Dus Carla weer eens een keer laatste man, Marit verdedigende middenvelder, Mariska rechtsachter en Marina rechts half.
We begonnen met een heerlijk zonnetje aan de wedstrijd. Direct werd al gezien dat wij een stuk sterker waren. Er werd goed over gespeeld en er werden veel steekballen gegeven alleen die werden soms te hard gespeeld waardoor de voorhoede er net niet bij kon. Ondertussen hadden we ook al een paar keer naast geschoten. Het doelpunt moest alleen nog vallen. En die viel ook! Met een prima opbouw vanuit onze eigen zestien vanaf Deborah ging we met 4 passes zo het veld over en eindigde de bal in het net van Olde Veste'54 die geen enkele keer de bal raakte. Dus 0-1 door Dominique! We waren echt veel sterker en speelden ook goed over en de verdediging stond weer als een huis ook met de aanpassingen in de opstelling. Niet veel later na de 0-1 werd ook de 0-2 gescoord, ik citeer ''Met links!!!'' oftewel Lyndsay die de bal mooi in schoot met haar linker voet.
De 0-3 hing zeker in de lucht bij ons. Er werd goed over gespeeld door iedereen. Die mogelijkheid was er nu ook want Olde Veste zette niet al te veel druk en waren wij toch wat sneller. De 0-3 werd dan ook gemaakt door Marina en zo stond het al 0-3. Mooi middagje om wat aan ons doelsaldo te doen. 
Rosan stond ondertussen rechtsvoor en die was de vertegenwoordiger van het 4e doelpunt. Er werd goed overgespeeld aan de linkerkant bij Dominique, die op haar beurt de bal speelde naar Lyndsay in de zestien en zij speelde bal weer door naar de rechterkant waar Rosan stond en die de bal via onderkant lat het doel in schoot. 0-4!!
Wat later in de tweede helft werd Olde Veste iets sterker voorin. Waarschijnlijk omdat er speelsters van het eerste er in kwamen maar na een paar hachelijke momenten was het doel van ons nog steeds leeg. En wij konden gewoon verder waar we mee bezig waren. Scoren. Het laatste doelpunt van de middag werd gemaakt door Marit, een mooi afstand schot van zo'n 20m van het doel af over de keeper heen het doel in. Dit maakte de eindstand op 0-5 en een prima teamprestatie want 5 verschillende speelsters hebben gescoord!