SCE-kidsclub- CVVO Lemmer kidsclub 4-1

Vandaag 6-4-2013 stond de tweede wedstrijd voor onze jongste leden op het programma. Na twee weken geleden tegen Flevo Boys f 15 te hebben gespeeld 5-0 verlies, mochten we vandaag aantreden tegen CVVO. Onze mannen hadden er weer zin in en waren dan ook op tijd aanwezig.  De selectie was zeer breed want er kwamen 14 spelers op draven. In het stralende zonnetje maakten onze sterren zich gereed voor de wedstrijd. Vanaf de aftrap begonnen we goed en wouden we allemaal de bal wel hebben. Toch was het dat CVVO de eerste goal maakte dit via een prima counter. Sce liet het hoofd niet hangen en zocht naar de gelijk maker. Dit gebeurde ook na veel inzet en na wat kansen te hebben gemist. Het was Marijn de Wit die de rust goed bewaarde en de bal netjes binnen schoof. Eindelijk hadden we onze eerste goal, tegen Flevo Boys hadden we dit ook verdiend. Dit gaf ons het geloof dat het nu wel eens goed kon komen. We bleven doordrukken maar onze kansen leverden geen doelpunt op. We gingen dus de rust in met 1-1. Na wat wissels en een verdiende rust begonnen we aan de tweede helft. Sce begon weer sterk en dit leverde ook de verdiende 2-1 op. Na goed doorzetten maakte Jarno 2-1. Daarna ging het maar door,Sce zette goed druk naar voren en er kwam kans op kans. Lucas maakte er nog 2 en zo wonnen we met 4-1. Na de wedstrijd mochten we nog penalty`s nemen. Iedereen deed prima zijn best daarom ook dit resultaat..Moussa onze keeper in de tweede helft stopte nog een aantal mooie penalty`s. Al met al een mooie dag en binnenkort gaan we weer een wedstrijd spelen dit word waarschijnlijk SVM. De toppers van vandaag waren:
Marijn, Sieb Jarno, Gijs, Lucas, Jesper, Jorn, Moussa, Marc, Jay Brain, Stean, Chen Xinglou, Gido en Timo.
Mensen hou ze in de gaten want dit wordt onze toekomst.